Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Yrittäjän päivä 5.9.2013: Suomen talouselämän vaikuttajien elämäkerrat verkossa

Suomalaisen Kirjallisuuden Seura

Yrittäjän päivä 5.9.2013: Suomen talouselämän vaikuttajien elämäkerrat verkossa

Tiedote.
Julkaistu: 04.09.2013 klo 09:36
Julkaisija: Suomalaisen Kirjallisuuden Seura

Suomen talouselämän vaikuttajat -verkkojulkaisussa esitetään pienoiselämäkertoja julkisen tunnustuksen saaneista talouselämän vaikuttajista. Elämäkerrat ovat nähtävissä SKS:n verkkosivuilla osoitteessa www.finlit.fi/talousvaikuttajat/.

Suomen talouselämän vaikuttajista julkaistaan kaikkiaan 2 300:n pienoiselämäkerran kokoelma. Hankkeesta vastaavat Suomen taloushistoriallinen yhdistys ja Suomalaisen Kirjallisuuden Seura. Päätoimittaja on taloushistorian professori Ilkka Nummela Jyväskylän yliopistosta. Artikkelien kirjoittajina ovat taloushistorian tutkijat eri puolelta Suomea.

Suomen talouselämän vaikuttajat on tarkoitettu lukemistoksi suurelle yleisölle, julkiselle sanalle ja alan tutkijoille. Hanke luo pohjaa laajalle suomalaisen yrittäjyyden ja johtajuuden tutkimukselle taloushistorian näkökulmasta Ruotsin ja Venäjän vallan ajalta nykypäivään.

Suomen talouselämän vaikuttajat -kokoelmassa on mukana vuori-, kauppa-, teollisuus-, maanviljelys-, metsä-, merenkulku-, liikenne-, energia-, matkailu-, viestintä- ja rahoitusneuvokset eli kaikki nykykäytännön mukaan ensimmäisen ja toisen luokan arvonimen saaneet suomalaiset elinkeinoelämän toimijat. Kaikki artikkelit julkaistaan vuoden 2013 loppuun mennessä.

Suomen talouselämän vaikuttajat
Studia Biographica 8
URN: NBN:fi-fe20051414
Suomalaisen Kirjallisuuden Seura 2013
Saatavissa: http://www.finlit.fi/talousvaikuttajat

Lisätietoa:
Päätoimittaja Ilkka Nummela p. 0400-247438, ilkka.nummela(at)jyu.fi
Toimitussihteeri Tuomas Möttönen, tuomas.mottonen(at)jyu.fi
Tutkija Risto Valjus p. 040-5385406, risto.valjus(at)finlit.fi

Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, SKS on vuonna 1831 perustettu tieteellinen seura ja kulttuurijärjestö: tutkimuslaitos, humanistisen tiede- ja tietokirjallisuuden kustantaja, suullisen ja kirjallisen kulttuurin arkisto ja tieteellinen erikoiskirjasto sekä kirjallisuuden viennin ja kääntämisen tukija. Seuraan kuuluu runsaat 3 000 jäsentä ja sen palveluksessa työskentelee tällä hetkellä lähes sata henkeä. www.finlit.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs