Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Yhdessä Yrittäen hanke etsii yhteistyökumppaneita – tule mukaan kokeiluun!

Lappeenrannan kaupunki

Yhdessä Yrittäen hanke etsii yhteistyökumppaneita – tule mukaan kokeiluun!

Tiedote.
Julkaistu: 08.07.2016 klo 08:00
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Yhdessä Yrittäen hanke etsii yhteistyökumppaneita yrityksistä, julkiselta sektorilta ja kotitalouksista mukaan työllistämiskokeiluun. 

Tammikuussa 2017 alkavan puolen vuoden kokeilun aikana yrityksillä ja yksityishenkilöillä on mahdollisuus saada työntekijä tekemään pienimuotoisia, ei suurta ammattitaitoa vaativia työtehtäviä. Kokeiluun osallistuminen ei maksa työntarjoajille mitään, mutta heiltä odotetaan osallistumista toiminnan seurantaan. Kokeilussa 30 työttömän työllistetyn työnantajavelvoitteet palkkauksesta vakuutuksiin ovat Lappeenrannan kaupungilla ja Eksotella (Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri), mutta työt tehdään yrityksissä, julkisella sektorilla sekä kotitalouksissa. 

Etsimme nyt Sinua yrittäjä tai yksityishenkilö, jolta löytyy tekemätöntä työtä! Mikäli sinulta löytyy yrityksestä tai kotoa tekemätöntä työtä tietokoneen asennuksesta ruohonleikkuuseen, niin täytä kysely tai ole tiimiimme yhteydessä!

Työtä tarjoavia yhteistyökumppaneita etsitään nyt kyselylomakkeilla, joita löytyy kirjastoista, hyvinvointiasemilta sekä internetistä.

Kysely yrityksille: http://digiumenterprise.com/answer/?sid=1433633&chk=CRQYEBU4

Kysely kotitalouksille: http://digiumenterprise.com/answer/?sid=1432653&chk=JATGAB5K

Kyselyllä selvitetään, mitä työtehtäviä olisi tarjolla, kuinka toistuvia työtehtävät olisivat ja mitä niistä oltaisiin valmiita maksamaan ulkopuoliselle toimijalle. Kyselyn lopussa voi ilmoittautua kokeiluun työllistäjäksi. Kyselyyn vastaaminen vie muutaman minuutin.

Yrittäjille ja kotitalouksille suunnattujen kyselyiden lisäksi myös kokeilualustojen kartoitus on alkanut. Vuoden 2017 alussa palkattaville työntekijöille mahdollistetaan ns. kotipesä, jossa työskennellään silpputöiden mahdolliset väliajat. Kotipesä tarjoaa täytetöitä, jos silpputyötä ei riitä varsinaisilla työnantajilla koko päiväksi. Näin työpäivät saadaan täydeksi kokonaisuudeksi. 

Erilaisista kokeilualustojen tarjoajista ollaan erittäin kiinnostuneita ja ideoita otetaan mielellään vastaan! 

Lisätiedot: projektipäällikkö julia.lindqvist@lappeenranta.fi / p. 040 704 9557

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs