Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Vincit on nyt Pirkanmaan vahvin yritys

Vincit

Vincit on nyt Pirkanmaan vahvin yritys

Tiedote.
Julkaistu: 26.11.2012 klo 13:00
Julkaisija: Vincit

Ohjelmistotalo Vincit Oy niittää mainetta ja kunniaa. Nyt yritys valittiin Pirkanmaan vahvimmaksi yritykseksi ja sen toimitusjohtaja Mikko Kuitunen voitti vuoden nuorten yrittäjien Timangi-kilpailun.

Suomen Asiakastieto valitsi Vincit Oy:n Pirkanmaan vahvimmaksi yritykseksi. Samalla Vincit sai Suomen Asiakastiedolta yrityksen vakavaraisuudesta kertovan Suomen Vahvimmat -sertifikaatin ja parhaan mahdollisen AAA-luokituksen. Suomen Vahvimmat -sertifikaatin saaneilla yrityksillä on Asiakastiedon mukaan vaikeinakin aikoina erittäin pieni riski saada maksuhäiriömerkintöjä tai joutua konkurssiin, eli aiheuttaa muille yrityksille luottotappioita. Sertifikaatti osoittaa, että yritys on vakiinnuttanut toimintansa ja se on sidosryhmien näkökulmasta vahva kumppani.

– Yrityksemme kasvaa hurjaa vauhtia ja liikevaihtomme kohosi viime tilikaudella 5,3 miljoonaan euroon. Henkilöstöä meillä on tällä hetkellä 66, mutta etsimme jatkuvasti uusia asiantuntijoita tiimiimme. Tarkoituksena on löytää kymmenen uutta työntekijää seuraavan vuoden aikana, Vincitin toimitusjohtaja Mikko Kuitunen kertoo.

Asiakastiedon tekemän analyysin mukaan Vincitillä on vahva pohja kasvutavoitteilleen taloudellisiin tunnuslukuihin perustuen. Asiakastiedossa kehutaan etenkin Vincitin tulorahoitteisuutta, joka on mahdollistanut yrityksen kasvun ilman ulkopuolista rahoitusta.

Mikko Kuitusesta vuoden nuori yrittäjä

Vincitin toimitusjohtaja Mikko Kuitunen pokkasi viime viikolla myös nuorten yrittäjien Timangi-kilpailun voiton. Palkintoraati arvioi, että Kuitusen luotsaaman Vincitin liiketoimintaa kuvaavat luvut ovat aivan omassa luokassaan. Yritys toimii menestyksekkäästi kansainvälisillä markkinoilla ja se on saavuttanut merkittävän aseman alallaan innovatiivisella ja rohkealla otteellaan. Kuitusen kehutaan myös kyseenalaistaneen jatkuvasti vanhoja toimintatapoja ja omalla toiminnallaan muuttaneen koko alan perusperiaatteita.

– Olemme alusta alkaen halunneet uudistaa ohjelmistoalan toimintatapoja. Monista muista yrityksistä poiketen lupaammekin asiakkaillemme sadan prosentin tyytyväisyystakuun, mikä on sitouttanut Vincitiin asiakkaita aina vasta-alkajista globaaleihin jätteihin, Kuitunen toteaa.

Vuotuisella nuorten yrittäjien Suomen mestaruuskilpailulla haetaan laajaa näkyvyyttä suomalaisten nuorten yrittäjien menestystarinoille ja nostetaan yrittäjyyttä esille yhtenä varteenotettavana uravaihtoehtona nuorille. Timangin valintaraadin puheenjohtajana toimi Rovion Mikael Hed.

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Mikko Kuitunen
mikko.kuitunen@vincit.fi
p. 040 589 8316

www.vincit.fi

 

Liitetiedostot

Vincit on vuonna 2007 Tampereen Hervantaan perustettu ohjelmistotalo, jossa työskentelee parhaillaan 65 asiantuntijaa. Yrityksen pääliiketoiminta on räätälöityjen ohjelmistojen tuotekehityspalvelut. Huippulaadun takeena Vincit tarjoaa toimituksilleen sataprosenttisen tyytyväisyystakuun.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs