Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Valtiovarainministeriön viestintäjohtajan virkaa haki 38 henkilöä

Valtiovarainministeriö

Valtiovarainministeriön viestintäjohtajan virkaa haki 38 henkilöä

Tiedote.
Julkaistu: 26.07.2013 klo 11:42
Julkaisija: Valtiovarainministeriö

Valtiovarainministeriön viestintäjohtajan viran hakuaika päättyi 25.7.2013 klo 16.15. Valtiovarainministeriöön saapui määräaikaan mennessä 38 hakemusta. Virkaa hakivat seuraavat henkilöt:

Alestalo Aleksi, Autio Anne, Erämetsä Harri, Isotalus Päivi, Kankaanpää Taina, Kantosalo Panu, Kari Päivi, Keväjärvi Tiina, Konttila Johanna, Krogell-Magni Pi, Lahti Martti, Lehtihaara Maarit, Lehtonen Pirjo, Lerssi-Lahdenvesi Arja, Lertola Tatu, Lybeck Toomas, Markkanen Tuula-Riitta, Moksunen Sami, Muilu Hannele, Musakka Päivi, Niemi Jari, Niemitalo Mirja, Niva Jukka, Ollila Jyri, Rinne Annette, Salminen Hanna, Saukkomaa Johanna, Sjöblom Asta, Soikkeli Pirjetta, Takaloeskola Minna, Waronen Eero, Wegmüller Jan Mikael, Värmälä Pekka.

Viisi hakijaa ei halunnut nimeään julkisuuteen.

Viestintäyksikkö vastaa yhteistyössä osastojen kanssa ministeriön ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä. Virka on ministeriön yhteinen, ja se on sijoitettu kehittämis- ja hallintotoimintoon. Viestintäjohtajan virka täytetään 7 vuodeksi (1.9.2013–31.8.2020). Viran nykyinen haltija viestintäjohtaja Anita Sihvola jää eläkkeelle 1.11.2013.

Valtiovarainministeriö (VM) on osa valtioneuvostoa. Ministeriö valmistelee hallituksen talous- ja finanssipolitiikkaa ja valtion talousarvion sekä toimii veropolitiikan asiantuntijana. Se vastaa myös rahoitusmarkkinapolitiikan valmistelusta ja valtion työnantaja- ja henkilöstöpolitiikasta sekä julkishallinnon kehittämisestä. Lisäksi VM vastaa kuntahallinnon lainsäädännön sekä kuntatalouden kehittämisestä. Ministeriö osallistuu Euroopan unionin ja monien kansainvälisten järjestöjen toimintaan.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs