Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Vahvempi ote kehittämiseen. Profisso Oy aloittaa toimintansa osana MPS-Yhtiöitä.

MPS Prewise

Vahvempi ote kehittämiseen. Profisso Oy aloittaa toimintansa osana MPS-Yhtiöitä.

Tiedote.
Julkaistu: 15.08.2013 klo 14:23
Julkaisija: MPS Prewise

Asiakkaamme tarvitsevat kokonaisvaltaista ja syvällistä palvelua johtamisen ja henkilöstön kehittämiseen, jotta voivat menestyä yhä haasteellisemmaksi käyvässä toimintaympäristössä. Profisso Oy on perustettu luomaan yhdessä asiakkaidemme kanssa kilpailukykyisempiä organisaatioita, joissa hyvä johtaminen ja henkilöstön tuottavuus ovat keskeisiä menestystekijöitä.

Profisso Oy:n tärkeimmät palvelualueet ovat johtamisen kehittäminen, henkilöstötuottavuuden kasvattaminen sekä muutoksen johtaminen. Erityisiä osaamisalueita ovat yrityskulttuurin vahvistaminen sekä strateginen kyvykkyyksien johtaminen. Valmentava työtapa ja coaching ovat läsnä kaikessa toiminnassamme.

”Johtamisen ja kehittämisen palvelut ovat olleet oleellinen osa MPS-Yhtiöiden toimintaa jo yli vuosikymmenen ajan. Haluamme uuden yhtiön perustamisella tehdä osaamisemme entistä vahvemmaksi ja näkyvämmäksi asiakkaillemme ja luoda erityisosaajien yhtiöryhmän, jossa jokainen palvelualueemme on markkinoiden ehdotonta huippua”, toteaa MPS-Yhtiöiden hallituksen puheenjohtaja Marcus Herold.

”Uskomme henkilöstön merkitykseen organisaation tuloksen tekijänä. Siksi henkilöstön toiminnan tuottavuus on toimintamme lähtökohta. Korkea tuottavuus syntyy hyvästä johtamisesta, kilpailukykyä luovasta osaamisesta ja vahvasta motivaatiosta tehdä työ tehokkaasti ja hyvin. Kehittämisen pitää näkyä tuloksena ja sen vaikutuksen on oltava mitattavissa.” Näin linjaa Profisson toiminnan tavoitteita yhtiön toimitusjohtaja Iiro Pohjanoksa.

Lisätietoja:

Iiro Pohjanoksa, toimitusjohtaja, Profisso Oy
+358 20 746 9610
iiro.pohjanoksa@profisso.fi

 

Profisso Oy:n nimitysuutisia

Toimitusjohtajaksi on nimitetty Iiro Pohjanoksa, asiakkuusjohtajaksi Mari Tasanto, osaamisjohtajaksi Katariina Pitkänen ja tutkimuspäälliköksi Niilo Mäkelä.

Profisso lyhyesti

Profisso on asiantuntijakumppani henkilöstölähtöiseen liiketoiminnan kehittämiseen. Tuotamme asiakkaillemme arvoa auttamalla johtamisen ja kyvykkyyksien kehittämisessä, muutoksen käytäntöön viennissä sekä henkilöstötuottavuuden nostamisessa. Kuulumme MPS-Yhtiöihin ja siten meillä on käytössämme johtava osaaminen yksilön työkäyttäytymisen tuntemuksessa sekä vahvat perinteet ja kokemus johtamisen kehittämistyössä. Konsernimme kautta toimimme kansainvälisesti 6 maassa Pohjoismaista Aasiaan.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs