Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » VAHVASTI KASVAVA PUUILO VAHVISTAA TIIMIÄÄN: VILLE RANTA NIMITETTY TALOUSJOHTAJAKSI.

Puuilo Oy

VAHVASTI KASVAVA PUUILO VAHVISTAA TIIMIÄÄN: VILLE RANTA NIMITETTY TALOUSJOHTAJAKSI.

Tiedote.
Julkaistu: 25.08.2016 klo 09:15
Julkaisija: Puuilo Oy

KTM Ville Ranta (39) on nimitetty Puuilo Oy:n talousjohtajaksi 15.8.2016 alkaen. Puuilon talousjohtajana aloittavalla Ville Rannalla on laaja kokemus vaativista taloushallinnon esimiestehtävistä. Hän siirtyy Puuiloon Kesko-konsernista, jossa hän on toiminut mm. Corporate Business Controllerina. 

”Puuilon kasvu jatkuu vahvana. Yhtiön liikevaihto kasvoi tammikuun lopussa 2016 päättyneellä tilikaudella yli 20 % ja kasvuvauhti on jatkunut tänä vuonna suunnitelman mukaisena, myös vertailukelpoisesti tarkasteltuna. Olen iloinen saadessamme Villen joukkoomme tukemaan Puuilon kasvua ja vahvistamaan erityisesti taloushallinnon osaamista ja raportointia mutta myös viemään yhtiön kasvustrategiaa eteenpäin. Olemme avanneet tänä vuonna uuden tavaratalon Ouluun, uudistetun tavaratalon Kuopioon ja loppuvuonna avaamme vielä täysin uuden Puuilo -tavaratalon Kouvolaan. Kouvolan avauduttua, Puuilolla on Suomessa yhteensä 17 tavarataloa. Suunnitelmissamme on tuplata tavaratalojen määrä seuraavan viiden vuoden aikana. Suomessa on vielä paljon kaupunkeja ja alueita, joissa haluamme toimia”, toteaa toimitusjohtaja Markku Tuomaala.

”Olen erittäin innoissani päästessäni mukaan kehittämään menestyvää kaupan alan yhtiötä uudessa tehtävässäni. Puuilo on erittäin mielenkiintoinen, hyvässä kasvuvaiheessa oleva yhtiö ja uskon Puuilon ainutlaatuisen konseptin ja markkina-aseman mahdollistavan vahvan kasvun myös tulevaisuudessa”, sanoo Ville Ranta.

Lisätietoja:
Markku Tuomaala, toimitusjohtaja, Puuilo Oy, +358 40 540 56 70
Ville Ranta, talousjohtaja, Puuilo Oy, +358 40 555 49 95

Tietoa Puuilosta

Puuilo on perustettu vuonna 1982 ja yhtiö on yksi johtavista tarjoustavarataloketjuista Suomessa. Vahvasti kasvavalla yhtiöllä on tällä hetkellä 16 myymälää ympäri Suomea sekä verkkokauppa. Tuotevalikoima sisältää rakennustarvikkeet, työkalut, autotarvikkeet, puutarhatarvikkeet, lemmikkiruoat ja -tarvikkeet sekä taloustavarat. Puuilo puhuttelee erityisesti tee-se-itse-miehiä ja –naisia, ja yhtiö tunnetaan aina edullisista hinnoistaan sekä laajasta tuotevalikoimastaan. Yhtiön henkilöstömäärä on 260 ja sen liikevaihto on noin 77 miljoonaa euroa.  Yhtiön omistaa Adelis Equity Partners Fund I ja yhtiön toimiva johto.

Lisätietoja: www.puuilo.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs