Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » VAHVASTI KASVAVA PUUILO VAHVISTAA TIIMIÄÄN: HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJAKSI TIMO MÄNTY

Puuilo Oy

VAHVASTI KASVAVA PUUILO VAHVISTAA TIIMIÄÄN: HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJAKSI TIMO MÄNTY

Nimitys.
Julkaistu: 03.02.2016 klo 08:15
Julkaisija: Puuilo Oy

Timo Mänty on nimitetty Puuilon hallituksen puheenjohtajaksi 1.2.2016 alkaen. Yhtiö kasvoi jälleen yli 20% 31.1.2016 loppuneena tilikautena

Puuilon hallituksen puheenjohtajana aloittava Timo Mänty toimii tällä hetkellä Onnisen toimitusjohtajana. Hän on aikaisemmin toiminut muun muassa Rautakirjan ja Finnkinon toimitusjohtajana sekä Revenion hallituksen puheenjohtajana.

”Uskomme vahvasti Puuilon konseptiin eli laajaan, tee-se-itse-miehille ja –naisille suunnattuun, aina edulliseen valikoimaan. Tulemme jatkossakin panostamaan vahvasti yrityksen kasvuun. Timolla on vankka osaaminen kaupan alalta ja hänen kokemus tulee olemaan suureksi avuksi kehittäessämme Puuilon liiketoimintaa”, kertoo Adelis Equity Partnersin Rasmus Molander.

”Puuilon kasvu jatkuu ja Timo on tärkeä vahvistus meille. Avaamme maaliskuussa toisen kaupan Ouluun, toukokuussa avaamme uudistetun kaupan Kuopiossa ja syksyllä on tarkoitus avata vielä yksi kauppa Etelä-Suomeen. Puuilon houkuttelevuudesta työnantajana kertoo se, että olemme saanet yli 1,000 työhakemusta Ouluun avattavaan toiseen kauppaan. Osaava myymälähenkilökunta onkin erittäin tärkeä osa strategiaamme”, sanoo Puuilon toimitusjohtaja Markku Tuomaala.

”Olen innoissani päästessäni mukaan kehittämään Puuiloa uudessa tehtävässäni. Puuilo on erittäin mielenkiintoinen yhtiö ja uskon Puuilon ainutlaatuisen tuotevalikoiman ja markkina-aseman mahdollistavan vahvan kasvun myös tulevaisuudessa. Tavoite on tuoda Puuilo kaikkien suomalaisten ulottuviin”, kertoo Puuilon uusi hallituksen puheenjohtaja Timo Mänty.

 

Lisätietoja:

Rasmus Molander, Adelis Equity Partners, +46 70 823 7433

Markku Tuomaala, toimitusjohtaja, Puuilo, +358 40 540 56 70

Tietoa Puuilosta

Puuilo on vuonna 1982 perustettu perheyritys, jonka toiminta on lähtenyt liikkeelle pienestä puusepän verstaasta Kainuusta. Nykyisin yritys on puhtaasti vähittäiskauppaa harjoittava keskisuuri tavarataloketju, jolla on Suomessa 15 myymälää ja verkkokauppa. Valikoimaan kuuluu rakennustarvikkeet, työkalut, autotarvikkeet, puutarhatarvikkeet, lemmikkiruoat ja -tarvikkeet sekä taloustavarat. Yritys tunnetaan aina edullisista hinnoistaan ja erittäin laajasta yli 80.000 tuotetta käsittävästä tuotevalikoimasta. Yhtiön henkilöstömäärä on 240 ja sen liikevaihto on noin
75 miljoonaa euroa. Lisätietoja: www.puuilo.fi.

Tietoa Adelis Equity Partnersista

Adelis on keskisuurten pohjoismaisten yritysten aktiivinen arvonluonnin partneri. Adelis perustettiin vuonna 2012 päämääränään nouseminen johtavaksi keskisuuriin yrityksiin keskittyväksi pääomasijoitusyhtiöksi Pohjoismaissa. Adeliksen tiimin jäsenillä on yhteensä 100 vuotta pääomasijoituskokemusta, he ovat sijoittaneet yli 50 yritykseen ja olleet jäseninä yli 50 keskisuuren yrityksen hallituksessa. Nykyisen rahaston suuruus on noin 400 milj. euroa. Lisätietoja: www.adelisequity.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs