Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Uusi yrittäjä Lappeenrannan Teerenpeliin

Teerenpeli Yhtiöt Oy

Uusi yrittäjä Lappeenrannan Teerenpeliin

Tiedote.
Julkaistu: 13.05.2015 klo 09:30
Julkaisija: Teerenpeli Yhtiöt Oy

Teerenpeli Lappeenranta jatkaa uuden yrittäjän vetämänä tiistaista 12.5.2015 alkaen. Uutena franchising-yrittäjänä aloitti Antti Hyvärinen ja AV-Ravintolat Oy. Aiemmin toiminnasta vastasi Alkemisti Ravintolat Oy yrittäjänään Tomi Purhonen, joka siirtyy uusiin haasteisiin. Koko muu henkilökunta jatkaa uuden yrityksen palveluksessa vanhoina työntekijöinä. Toiminta jatkuu Lappeenrannassa jo tutun Teerenpelin liikeidean mukaisesti.

Pitkän linjan ammattilainen ottaa ohjat käsiinsä

Antti Hyvärinen on pitkän linjan ravintola-alan ammattilainen. Hyväriselle Lappeenrannan paikallinen ympäristö ja ravintolat ovat tuttuja. ”Hyvillä mielin ja rohkeasti lähden rakentamaan Lappeenrannan Teerenpeliä uudelle tasolle. Teerenpeliin liitettävät asiat, kuten paikallisuus, craft beer eli pienpanimo-oluet sekä ekologisuus oluiden ja siiderien tuotannossa ovat asioita, joiden takana itsekin seison”, Antti Hyvärinen korostaa. Yrittäjyyskään ei ole Hyväriselle uusi asia. Hyvät kokemukset aiemmalta yrittäjäuralta sekä Teerenpelin vahva brändi innostavat Hyväristä eteenpäin. Tänä vuonna Lappeenrannan Teerenpeli valittiin paikallislehtien äänestyksessä ”Etelä-Karjalan parhaaksi kapakaksi”. ”On hienoa, että Teerenpelin brändi jatkaa vahvoissa käsissä Lappeenrannassa, vanhassa kotikaupungissani,” painottaa Teerenpeli Yhtiöiden toimitusjohtaja Anssi Pyysing.

Liitetiedostot

 

Teerenpeli Yhtiöt Oy on innovatiivinen ravintola- ja panimoalan perheyritys, joka koostuu Teerenpeli-ravintoloista, Teerenpeli Panimo & Tislaamosta, ruokaravintola Taivaanrannasta Helsingissä ja Lahdessa sekä Laivaravintola Teerenrannasta. Teerenpeli-ravintoloita löytyy Lahden lisäksi Helsingistä, Tampereelta sekä franchising-yritykset Turusta ja Lappeenrannasta. Teerenpeli Yhtiöiden liikevaihto on yli 10 miljoonaa euroa ja yritys työllistää yli 70 henkilöä. www.teerenpeli.com 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs