Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Uusi, Suomen suurin opiskelijapalvelu sai nimen Frank

Suomen ylioppilaskuntien liitto (SYL) ry

Uusi, Suomen suurin opiskelijapalvelu sai nimen Frank

Tiedote.
Julkaistu: 18.07.2013 klo 14:39
Julkaisija: Suomen ylioppilaskuntien liitto (SYL) ry

TIEDOTE
Pori 18.7.2013
Julkaisuvapaa heti

Valtakunnallisten opiskelijajärjestöjen yhteisyritys SPV Services Finland Oy julkaisi tänään Porin SuomiAreenassa uuden opiskelijapalvelun konseptin, nimen ja ilmeen. Uusi palvelu tulee toimimaan nimellä Frank. Porissa pidetty lyhyt esitys aiheesta on osoitteessa kukafrank.fi.

Frank keskittyy erityisesti opiskelijoille suunnattujen etujen ja palveluiden tuomiseen suorasti ja rehellisesti kaikkien, parhaimmillaan jopa puolen miljoonan opiskelijan saavutettavaksi. Frank toimii yhteistyössä tunnettujen ja opiskelijaystävällisten yritysten kanssa kaupallisin tavoittein. Yhteistyökumppaneina toimii jo tällä hetkellä yli tuhat erikokoista suomalaista ja kansainvälistä yritystä, ja toiminnan on tarkoitus laajentua jatkossa.

Uusi opiskelijapalvelu, jossa edut ovat selattavissa paikkakunnittain ja tuoteryhmittäin, aloittaa toimintansa netissä elokuun alkupuolella. Lisäksi yritys tuottaa syksystä 2013 alkaen valtakunnallista opiskelijakorttia SYL:n ja SAMOK:n jäsenyhteisöille.

SPV Services Finland Oy syntyi neljän valtakunnallisen opiskelijajärjestön (Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto - SAKKI ry, Suomen Lukiolaisten Liitto SLL ry, Suomen opiskelijakuntien liitto - SAMOK ry ja Suomen ylioppilaskuntien liitto (SYL) ry) ostettua 28.2.2013 Oy Suomen Lyyra Ab:n liiketoiminnot yhdessä Oy HYY-Yhtiöt Ab:n kanssa, joka jäi uuteen yritykseen väliaikaiseksi vähemmistöomistajaksi.

Lisätietoja:

www.kukafrank.fi

Mediayhteydenotot: SPV Services Finland Oy:n hallituksen puheenjohtaja Matti Parpala, p. 041 515 2225

Frank-yhteistyöhön liittyvät yhteydenotot: liiketoimintapäällikkö Mikko Jauhiainen, p. 050 543 5025

Liitetiedostot

Suomen ylioppilaskuntien liitto (SYL) ry on opiskelijajärjestö, joka edustaa noin 135 000 perus- ja jatkotutkinto-opiskelijaa.

SYL valvoo opiskelijan etua valtakunnan tasolla opiskelijaa koskevissa asioissa. SYL:n ydinosaamisalueita ovat koulutuspolitiikka, sosiaalipolitiikka ja kansainväliset asiat. Lisäksi SYL:ssä paneudutaan työelämään, tasa-arvoon ja yhdenvertaisuuteen, ympäristöön ja kehitysyhteistyöhön liittyviin kysymyksiin.

www.syl.fi
www.facebook.com/SYL.FIN

www.twitter.com/SYL_FIN

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs