Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Tulevaisuus on sirkoissa: Ruohonjuuri palkitsee hyönteisten maistattamisen yhdistystä

Unibugs

Tulevaisuus on sirkoissa: Ruohonjuuri palkitsee hyönteisten maistattamisen yhdistystä

Tiedote.
Julkaistu: 17.10.2016 klo 06:00
Julkaisija: Unibugs

Ruohonjuuren apuraha annettiin Hyönteistalouden akateemiselle kehittämisyhdistykselle UniBugsille, joka työskentelee hyönteisten hyötykäytön edistämiseksi. Tavoitteena yhdistyksellä on hyönteisten maistattamisen lisääminen. Ajatuksena on saada länsimaiset kuluttajat kiinnostumaan hyönteisten elintarvikekäytöstä tarjoamalla mahdollisuus ensipuraisuun ilon kautta.

Hyöteistaloudesta voi olla monia hyötyjä. Hyönteistaloutta voitaisiin Suomessa hyödyntää esimerkiksi täysin uudella maatalouden ja tekniikan toimialalla, jossa hyönteisiä tuotettaisiin elintarvike- ja rehukäyttöön. Lisäksi hyönteistalous voi edesauttaa lääke-, kemian ja energiateollisuuden innovaatioiden syntymistä. Hyönteisten käytössä erilaisiin tarpeisiin piilee valtava kehityspotentiaali, joka palvelee niin taloudellisia kuin ekologisia näkökulmia.

Ruohonjuuri jakoi yrityksen 34-vuotissyntymäpäivän kunniaksi vuosittaisen Ruohonjuuri -palkinnon ja useita apurahoja kestävää kehitystä edistäville hankkeille. Hyvää tulostaa tehnyt yritys laittoi hyvän kiertämään ja palkitsi maailmaa parantavia ja kestävää kehtystä edistäviä projekteja jo seitsemännen kerran.  Palkinnon vastaanotti puheenjohtaja Sami Lähde.

Usein raha ei ole riittävä keino varmistaa hyvien hankkeiden ”maaliin saattaminen” toteaa Ruohonjuuren toimitusjohtaja, Arto Ranta-aho. Tämän takia haluamme tukea myös onnistumista myös valmennustuen avulla. Rahallisten apurahojen lisäksi Ruohonjuuri tarjoaa palkinnon ja apurahojen saajille valmennusta heidän valintansa mukaan joko talousasioiden, markkinoinnin tai johtamisen osa-alueilta. Kokonaisuudessaan rahasto jakoi vuonna 2016 yli 20.000 euron palkkiot.

Lisätietoa:

Unibugs Yhdistys. tiiu.kyllonen@gmail.com, 040 847 6450

toimitusjohtaja: Arto Ranta-aho p. 050- 373 0330, arto.ranta-aho@ruohonjuuri.fi

Liitetiedostot

Hyönteistalouden akateeminen kehittämisyhdistys ry eli Unibugs on Suomen ensimmäinen hyönteistaloutta edistävä yhdistys, jonka ovat perustaneet Helsingin yliopiston opiskelijat. Yhdistyksen tavoitteena on tuoda yhteen eri tieteenalat, tutkijat ja yritykset hyönteistalouden edistämiseksi. Suomella on mahdollisuuksia olla hyönteistalouden osaamisen mallimaa.

Ruohonjuuri Oy luomu- ja lähiruokaan, luonnonkosmetiikkaan ja terveystuotteisiin erikoistunut vähittäiskauppaketju. Ruohonjuuren missiona on tarjota asiakkaille iloa ja elinvoimaa. Tärkeinä toimintaperiaatteina ovat: Hymyssä suin & pilke silmäkulmassa, aktiivisesti palvellen sekä wow-elämyksiä tarjoten

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs