Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Tilitoimistopalveluista sopiminen on nyt helppoa

Suomen Taloushallintoliitto ry

Tilitoimistopalveluista sopiminen on nyt helppoa

Tiedote.
Julkaistu: 04.06.2014 klo 08:45
Julkaisija: Suomen Taloushallintoliitto ry

Taloushallintoliitto on tänään julkaissut tilitoimistoille täysin uuden verkkopalvelun, jossa kirjallisten asiakassopimusten tekeminen on helppoa ja vaivatonta.
 
 - Liitto edellyttää kirjallista sopimista kaikilta auktorisoiduilta alan toimijoilta. Kirjallinen sopimus ja asianmukainen dokumentointi ovat luotettavan toimijan merkkejä, sanoo Taloushallintoliiton johtaja Sirpa Airola.
 
- Vaikka suullinenkin sopimus on pätevä, on suositeltavaa käyttää Taloushallintoliiton toimeksiantosopimusta, jossa on otettu huomioon kummankin osapuolen sekä tilitoimiston että asiakasyrityksen velvoitteet ja vastuut. Kun tilitoimiston tehtäväksi sovitut palvelut on kirjattu tarkasti sopimukseen, vältytään monelta ikävältä yllätykseltä, jatkaa Airola.
 
Tilitoimistopalvelujen sopimuskone on teknisesti helppokäyttöinen ja käyttäjäystävällinen. Alan yleiset sopimusehdot KL2004 ovat aina mukana sopimuksessa. Sopimuskoneessa on helppo lisätä eri palvelualueita ja -tuotteita ja tarvittaessa ohittaa ne kohdat, jotka eivät kyseisessä sopimuksessa ole aiheellisia. Sopimus täytetään netissä ja tulostetaan allekirjoituksia varten.
 
-  Vanhoista sopimuksista valitettavan suuri osa on vielä suullisia. Toivomme, että tämä helppokäyttöinen sopimuskone tehostaa kirjallisten sopimusten tekemistä, sanoo Taloushallintoliiton johtaja Sirpa Airola.
 
Liitto tarjoaa jäsenilleen sopimuskoneen veloituksetta, muilta käyttäjiltä peritään edullinen kertaliittymismaksu.
 
Tilitoimistopalvelujen sopimuskoneeseen voi tutustua osoitteessa:
www.taloushallintoliitto.fi/taloushallintoliitto/sopimuskone-kl2004/

 

Lisätietoja:

Sirpa Airola, johtaja, p. 040 753 2378, sirpa.airola@taloushallintoliitto.fi
Outi Mäkiniemi, viestintäpäällikkö, 040 5601 742, outi.makiniemi@taloushallintoliitto.fi

Kuvia: http://www.taloushallintoliitto.fi/media/kuvapankki/

Taloushallintoliitto pähkinänkuoressa

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen tilitoimistojen ja konsulttiyritysten valtakunnallinen toimialajärjestö. Liitto edustaa noin 800 auktorisoitua taloushallinnon yritystä. Jäsenyritykset hoitavat yli 130.000 suomalaisen yrityksen ja yhteisön taloushallintoa.

Auktorisointijärjestelmä ja määräajoin suoritettavat tarkastukset varmistavat tilitoimiston laadun ja osaamisen tason. Auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen -merkki on selkein todiste asiantuntemuksesta. Liiton jäsenyritykset tarjoavat kirjanpidon, verotuksen, palkkahallinnon, talouden ja laskennan, rahoituksen ja yrityskauppakonsultoinnin, talousjohtamisen, koulutuksen sekä tietotekniikan palveluja erityisesti pk-yrityksille.

www.taloushallintoliitto.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs