Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Tiedote 26.6.2014: Opteam osti TenPro Consulting Oy:n liiketoiminnan ja haluaa Suomen laajimman palveluvalikoiman tarjoavaksi henkilöstöpalveluyritykseksi

OPTEAM

Tiedote 26.6.2014: Opteam osti TenPro Consulting Oy:n liiketoiminnan ja haluaa Suomen laajimman palveluvalikoiman tarjoavaksi henkilöstöpalveluyritykseksi

Tiedote.
Julkaistu: 26.06.2014 klo 06:52
Julkaisija: OPTEAM

Henkilöstöpalveluyritys Opteam on ostanut perinteikkään psykologiverkosto TenPro Consulting Oy:n liiketoiminnan. TenPro Consultingin ydinverkostossa on työskennellyt seitsemän psykologia ja kaksi käyttäytymistieteen asiantuntijaa. Yrityksellä on toimipisteet Helsingissä, Oulussa ja Tampereella.

Opteamin toimitusjohtajan Minna Vanhala-Harmasen mukaan kauppa vauhdittaa Opteamin erinomaiseen kasvuun lähtenyttä liiketoimintaa laventamalla Opteamin palvelutarjontaa ja syventämällä asiantuntijaosaamista entisestään. Vanhala-Harmasen mukaan asiakkaiden toimintaympäristö muuttuu nyt radikaalisti kiihtyvällä vauhdilla.

– Tuemme asiakkaidemme liiketoimintaa ketterillä henkilöstöratkaisuilla 30 toimipisteen, 20 psykologin sekä yli 100 muun henkilöstöasiantuntijan voimin. Nyt käynnissä oleva ennennäkemätön työelämän murros vaatii uudistumiskykyisten henkilöstöratkaisujen lisäksi erikoistunutta asiantuntijaosaamista, syvällistä toimialatuntemusta sekä kattavaa valtakunnallista ja kansainvälistä palveluverkostoa, Vanhala-Harmanen toteaa.

TenPro Consultingin toimitusjohtaja, psykologi Minna Hurun mukaan Opteamissa on aina näkynyt halu tehdä muutosta ihmisläheisin arvoin.

– Yhteistyössä Opteamin kanssa pystymme entistä paremmin rakentamaan hyvinvointia suomalaisissa työyhteisöissä. Mielestäni Opteamia ohjaa vahva tekemisen tahtotila ja on erittäin innostavaa päästä tähän mukaan, Huru kertoo.

– Olemme tekemässä valtavalla vauhdilla uudistuvaa työelämää, jossa yhdistyvät pitkäaikainen työelämäkokemus, asiantuntijuus ja rohkea lähestymistapa erilaisten palvelumallien yhdistelemisessä. Uusimpia palveluitamme ovat muun muassa ammatillinen kuntoutus ja henkilöarvioinnit, ja tarjoamme esimerkiksi muutosvalmennuksissamme henkilöstölle keinoja epävarmuuden sietämiseen. Opteam puhuu nykyaikaisen työelämän kieltä, Opteamin asiantuntijapalveluiden johtaja Jaana Kaarela lisää.

Opteam-ketjun liikevaihdon arvioidaan kasvavan vuoden 2014 aikana 65 miljoonasta eurosta noin 75 miljoonaan euroon. TenPro Consulting Oy:n toimitusjohtaja Minna Huru siirtyy liiketoimintakaupan myötä Opteamin palvelukseen asiakkuusjohtajaksi.

 

Lisätietoja:

Minna Vanhala-Harmanen, toimitusjohtaja, Opteam, p. +358 400 511 786,
minna.vanhala-harmanen@opteam.fi

Jaana Kaarela, asiantuntijapalveluiden johtaja, Opteam, puh. +358 40 5575 866,
jaana.kaarela@opteam.fi

Minna Huru, toimitusjohtaja, TenPro Consulting, puh. +358 40 7344 270,
minna.huru@tenpro.fi

 

 

 

 

 

 

Opteam on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Valttejamme ovat vastuullisuus, vahva toimiala-osaaminen ja innovatiivinen tapa toimia. Yhdistämme valtakunnallisen konseptin ja paikallistuntemuksen edut yli 30 toimiston voimin Helsingistä Sodankylään. Suomen lisäksi meillä on vankka jalansija Puolassa, Slovakiassa ja Filippiineillä. Opteamin liikevaihto oli 65 milj. € vuonna 2013. www.opteam.fi

TenPro Consulting Oy on vuonna 2007 perustettu, valtakunnallisesti toimiva henkilöstön kehittämisen ja psykologisen henkilöarvioinnin verkosto-organisaatio. Kaikki osaajamme ovat seniortasoa ja lisäksi yrittäjiä, mikä näkyy palvelumme joustavuutena ja monipuolisuutena. Käyttäytymistieteilijöinä missiomme on etsiä yhdessä asiakkaidemme kanssa parhaita ratkaisuja rekrytointeihin, toimivaan esimiestyöhön sekä sujuvaan vuorovaikutukseen työpaikoilla. Haluamme edistää henkisen pääoman kasvua ja työhyvinvointia muutosten keskellä. www.tenpro.fi.


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs