Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Tiedemedia Uutistamolle Yhteiskunnallinen yritys -merkki

Suomalaisen Työn Liitto

Tiedemedia Uutistamolle Yhteiskunnallinen yritys -merkki

Tiedote.
Julkaistu: 23.03.2016 klo 13:33
Julkaisija: Suomalaisen Työn Liitto

Uutistamo julkaisee verkossa tutkijoiden kirjoittamia yleistajuisia artikkeleita, jotka editoidaan journalistisella ammattitaidolla. Yhteiskunnallinen yritys -merkin käyttöoikeus on osoitus vastuullisesta liiketoiminnasta.

Yhteiskunnallinen yritys -merkin voi saada yritys, joka on perustettu tuottamaan yhteiskunnallista hyvää ja joka käyttää suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tai ympäristöongelman ratkaisemiseen. Tärkeää on myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen ja toiminnan avoimuus.

– Meille Uutistamossa on ollut alusta asti selvää, että toimintaamme ohjaavat yhteiskunnalliset arvot. Yhteiskunnallinen yritys -merkki on oivallinen tapa kertoa tästä lukijoillemme ja yhteistyökumppaneillemme,  kertoo Uutistamon toimitusjohtaja Rosa Lampela.

Uutistamo tarjoaa lukijoilleen tieteelliseen tietoon perustuvia yleistajuisia artikkeleita ja tieteentekijöille mahdollisuuden tuoda julki omaa tutkimustaan. Näin Uutistamo edistää tieteen näkyvyyttä suomalaisessa mediassa ja pyrkii omalta osaltaan vaikuttamaan positiivisesti julkiseen keskusteluun. Tutkijoiden kirjoittamien artikkeleiden helppolukuisuus varmistetaan journalismin ammattilaisen toteuttamalla editoinnilla. Lisäksi Uutistamo julkaisee artikkeleita yhteistyössä tiedeviestintää tekevien sivustojen kanssa.

– Yhteiskunnallinen yritystoiminta tarjoaa uudenlaisen näkökulman pohdittaessa suomalaisen hyvinvointivaltion tulevaisuutta. Nykyisten toimintamallien rinnalle on hyvä kehittää uudenlaisia kansalaisia aktivoivia palveluja, joita voidaan tuottaa raikkailla innovaatioilla ja yrittäjähengellä, Brand Manager Niina Ollikka Suomalaisen Työn Liitosta toteaa. – Hienoa, että Uutistamo haluaa profiloitua yhteiskunnallisena yrityksenä, Ollikka jatkaa.

Yhteiskunnallisia yrityksiä voi toimia millä tahansa toimialalla yritysmuodosta riippumatta. Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti.

Lisätietoja:

Rosa Lampela, toimitusjohtaja, Uutistamo Oy, p. 050 579 24 55, rosa@uutisamo.fi
Niina Ollikka, brand manager, Suomalaisen Työn Liitto, p. 040 674 8773, niina.ollikka@avainlippu.fi

Uutistamo Oy uudenlainen tiedemedia Suomessa. Se julkaisee tutkijoiden kirjoittamia yleistajuisia artikkeleita, jotka editoidaan journalistisella ammattitaidolla. Uutistamo tarjoaa lukijoilleen kiinnostavia artikkeleita ja tutkijoille kanavan oman tutkimuksensa esiintuomiseen. Uutistamo on perustettu vuonna 2013. http://www.uutistamo.fi/

Suomalaisen Työn Liitto on asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on edistää suomalaisen työn arvostusta ja menestystä. Liitto hallinnoi suomalaisen työstä kertovia alkuperämerkkejä. Yhteiskunnallinen yritys -merkin saaneet yritykset ratkovat liiketoiminnallaan yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia. Ne käyttävät suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tavoitteensa edistämiseen. http://suomalainentyo.fi/yhteiskunnallinen-yritys/

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs