Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Täysin uusi tapa vuokrata elokuvia: FilmTownin myymälöihin kuukausikortti

OS/G

Täysin uusi tapa vuokrata elokuvia: FilmTownin myymälöihin kuukausikortti

Tiedote.
Julkaistu: 01.04.2016 klo 13:30
Julkaisija: OS/G

FilmTown lanseeraa uuden EasyRent-palvelun, jossa asiakas saa kuukausimaksulla käyttöönsä koko vuokraamon kattavan elokuvakirjaston. Palvelu on suunnattu perinteistä vuokrausta ja laajaa elokuvavalikoimaa arvostavalle asiakkaalle, jolle elokuvien valinta ja makeispussin kokoaminen on elämys.

EasyRent-palvelu syntyi halusta helpottaa perinteistä vuokrauselämystä kunnioittavien ihmisten asiointia FilmTowneissa. Vuokraaminen käy kätevästi FilmTown-kortilla ja vuokrausaika on pidennetty kahteen vuorokauteen.

Palvelu toimii kuin mikä tahansa muukin kuukausilaskutteinen vuokrauspalvelu – maksu veloitetaan kerran kuukaudessa asiakkaan luottokortilta. Vastineeksi asiakas saa käydä vuokraamassa FilmTown-vuokraamosta kuukausittain jopa 60 elokuvaa pidennetyllä vuokrausajalla. Kuukausimaksullisen kortin hinta on 19,95 € ja se käy kaikissa FilmTown-vuokraamoissa. Hinta perustuu FilmTownin asiakkailleen teettämään kyselyyn, jossa tiedusteltiin, mikä olisi oikea hinta kuukausikortille.

– Asiakaskuntaamme kuuluu todellisia elokuvafaneja, jotka haluavat löytää hyllystä sekä klassikko- että ensi-iltaelokuvia. Ainakaan tällä hetkellä verkossa toimivien yksittäisten vuokrauspalveluiden valikoimat eivät vedä vertoja FilmTownin tarjonnalle, joka vastaa laajuudeltaan samaa kuin muutaman verkossa toimivan kuukausilaskutteisen suoratoistopalvelun valikoimat yhteensä, toteaa FilmTownin toimitusjohtaja Tero Nurminen.

Nurminen korostaa myös, että suurin osa FilmTownin asiakkaista on lapsiperheitä ja pariskuntia, jotka haluavat sisällyttää vuokrauskokemukseen myös naposteltavien valinnan.

– Täydellisen leffaillan kruunaa irtokarkkipussin rapina, Nurminen kiteyttää.

FilmTown täydentää valikoimaansa joka kuukausi vähintään 30 ensi-iltaelokuvalla. EasyRent-palvelun voi irtisanoa koska tahansa. Palvelun valikoima sisältää 3D-elokuvia, BluRay- ja DVD-elokuvia sekä TV-sarjoja. 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Tero Nurminen, p. 044 0740 700, tero.nurminen@filmtown.fi ja www.filmtown.fi/easyrent 

Liitetiedostot

Video Film Town Oy on vuodesta 1991 palvellut perheyrityspohjainen osakeyhtiö ja sen päätoimialana on elokuvatallenteiden vuokraus sekä oheistuotteiden myynti. 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs