Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Tammerkosken Hammasklinikka ja ZirLab hammaslaboratorio osaksi Pihlajalinna-konsernia

Pihlajalinna-konserni

Tammerkosken Hammasklinikka ja ZirLab hammaslaboratorio osaksi Pihlajalinna-konsernia

Tiedote.
Julkaistu: 12.04.2013 klo 08:33
Julkaisija: Pihlajalinna-konserni

Pihlajalinna Oy ja toimitusjohtaja Vesa Valkealahti ovat sopineet Tammerkosken Hammasklinikka Oy:n ja hammaslaboratorio ZirLab Oy:n siirtymisestä Pihlajalinna-konserniin. Toimitusjohtaja ja omistaja, Vesa Valkealahti, on sopinut myyvänsä molempien yhtiöiden koko osakekannan Pihlajalinnalle.

Tampereen Hämeenkadulla 90-luvun alusta toimineen hammasklinikan palveluksessa on noin 20 työntekijää ja ammatinharjoittajaa. Yhtiöiden liikevaihto on yhteensä noin 1,4 miljoonaa euroa.

- Yrityskauppa tukee Pihlajalinnan voimakasta kasvustrategiaa. Yrityskaupan myötä Pihlajalinna vahvistaa edelleen asemaansa Pirkanmaalla ja konsernin yksityissektorin palvelut laajenevat suunterveydenhuoltoon Helsingin lisäksi nyt myös Tampereella. Perushammashoidon lisäksi tulemme jatkossa panostamaan entistä voimakkaammin esteettisiin hoitoihin, protetiikkaan, implanttihoitoihin sekä hammaskirurgiaan. Oma hammaslaboratorio ja viereisessä rapussa sijaitseva Pihlajalinnan sairaalayksikkö tukevat proteettista- ja implanttihoitoa sekä vaativammankin hammaskirurgian laadukasta toteuttamista. Toivotamme hammasklinikan ammattitaitoisen henkilöstön lämpimästi tervetulleiksi Pihlajalinna-konserniin. Yhdessä meillä on mahdollisuus rakentaa entistä laadukkaampia ja tehokkaampia terveydenhuollon palveluita suomalaisille yksityishenkilöille, yrityksille, vakuutusyhtiöille ja kuntasektorille, kertoo Pihlajalinnan toimitusjohtaja Mikko Wirén.

- Ostajana Pihlajalinna on paras mahdollinen taho Hammasklinikan asiakkaiden ja henkilökunnan kannalta. Pihlajalinna on nopeasti kehittynyt, osaava ja vahvasti laatuun panostava yritys, jolla on resursseja kehittää suun terveydenhuollon palveluja edelleen ja tarjota sekä henkilöstölle että ammatinharjoittajille monipuolisia mahdollisuuksia, kommentoi toimitusjohtaja, Vesa Valkealahti

Tammerkosken Hammasklinikka ja ZirLab hammaslaboratorio jatkavat kaupan toteuduttua toimintaansa entisissä tiloissaan ja omina yhtiöinään. Kaupalla ei ole vaikutusta henkilökunnan tai ammatinharjoittajien asemaan.

Lisätietoja:
Pihlajalinna, toimitusjohtaja Mikko Wirén, p. 050 322 0927
Tammerkosken Hammasklinikka Oy ja ZirLab Oy, toimitusjohtaja Vesa Valkealahti, p. 0500 449 327

Lisäinformaatio: www.pihlajalinna.fi,www.dextra.fi, www.tammerkoskenhammasklinikka.fi, www.kauneusklinikka.fi

 

Pihlajalinna –konserni on Suomen suurin kotimaisessa omistuksessa oleva sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja. Pihlajalinna on perustettu vuonna 2001, ja sen omistajina ovat yhtiön henkilökunta, keskinäinen vakuutusyhtiö LähiTapiola sekä suomalainen rahasto. Pihlajalinna-konserni tuottaa sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluja kunnille ja erittäin korkeatasoisia yksityispalveluita mm. Dextran Urheilu- ja tapaturmaklinikalla, Rolf Nordströmin plastiikkakirurgisessa sairaalassa sekä Pihlajalinna -lääkäriasemilla ja sairaalassa. Pihlajalinnan liikevaihtoarvio vuodelle 2013 on noin 115 miljoonaa euroa, ja yhtiössä työskentelee yli 1400 terveydenhuollon ammattilaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs