Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Suomen ylivoimaisesti paras kokoushotelli

Restel Oy

Suomen ylivoimaisesti paras kokoushotelli

Tiedote.
Julkaistu: 14.04.2016 klo 12:46
Julkaisija: Restel Oy

Vuoden 2016 paras kokoushotelli julkistettiin 14.4.2016 Finlandia-talolla Kongressimessujen yhteydessä. Kunnianosoituksen voitti jo viidettä kertaa peräkkäin Vantaalla lentokentän läheisyydessä sijaitseva Rantasipi Airport Congress Center.  

Koulutus- ja konsultointiyritys Mercuri International Oy on valinnut vuoden parhaan kokoushotellin vuodesta 1986 lähtien. Valinta perustuu Mercurin valmentajilta ja tilaisuuksiin osallistuneilta asiakkailta saatuun palautteeseen. Vuoden 2016 parhaana kokoushotellina palkittiin Rantasipi Airport Congress Center, jolle kunnianosoitus oli jo viides perättäinen. ”Yksikään toinen hotelli ei ole yltänyt vastaavaan suoritukseen koko kilpailun 30-vuotisen historian aikana. Olen todella otettu ja innoissani tästä kunnianosoituksesta”, riemuitsee Rantasipi Airportin hotellinjohtaja Katja Puistola

Vuoden 2016 parhaan kokoushotellin tärkeimmiksi valintakriteereiksi nousivat loistavasti toimiva kokouspalvelu, erinomaiset tilat, hyvä sijainti lähellä asiakasta sekä kokoustarjoilujen valikoima ja helppous. ”Asiakkaamme ja myös valmentajamme odottavat kokouspaikalta ja -päiviltä helppoutta ja toimivuutta, sillä toimivat puitteet mahdollistavat täysipainoisen keskittymisen itse asiaan”, kommentoi Mercuri International Oy:n toimitusjohtaja Peter Kietz Vuoden kokoushotellin valintaa. 

Rantasipi Airport Congress Centerin valinta Vuoden kokoushotelliksi jo viidentenä vuonna peräkkäin ei suinkaan ole sattumaa vaan pitkäjänteisen kehitystyön tulos. ”Kehitämme kokouspalveluitamme jatkuvasti ja pyrimme aina olemaan askeleen edellä asiakkaiden tarpeita ja toiveita. Toisin sanoen meillä on ratkaisu olemassa jo ennen kuin asiakkaat edes huomaavat ongelmaa”, sanoo Puistola.

Tänä vuonna kaikissa Rantasipi-ketjun hotelleissa on mm. otettu käyttöön täysin uusi kokouslounasbuffet, joka on jo ehtinyt saada runsaasti kiitosta asiakkailta. Myös kokoustilojen kahvitori on uudistunut ja hemmottelee nyt vieraita esimerkiksi ihanilla makuvesillä. Eikä kehitys suinkaan pääty tähän. Vielä tämän vuoden aikana Rantasipi Airport Congress Centerissä ollaan tekemässä isoja investointeja uuteen kokoustekniikkaan ja asiakkaat pääsevät pian nauttimaan uusista langattomista ratkaisuista.

Rantasipi Airport Congress Centerin kokouspuitteet ovat Suomen parhaimmistoa, mutta se ei kuitenkaan yksin riitä. ”Uskon, että voittomme on toimivien tilojen, jatkuvan kehitystyön sekä ennen kaikkea erinomaisen henkilökuntamme ansiota”, iloitsee Puistola.

 

Lisätiedot:
Katja Puistola, hotellinjohtaja, Rantasipi Airport Congress Center, +358 40 552 8847, katja.puistola@restel.fi  
Elina Varvas
, Brand Manager, Rantasipi Oy, +358 46 6000 372, elina.varvas@restel.fi 
Peter Kietz, toimitusjohtaja, Mercuri International Oy, +358 40 545 6857, peter.kietz@mercuri.fi

Liitetiedostot

RESTEL
Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Konserniin kuuluu yli 200 ravintolaa ja 43 hotellia. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs