Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Start up -yrityksiä houkutellaan Etelä-Savoon bisnesenkelitapahtumassa Pietarissa

Miktech Oy

Start up -yrityksiä houkutellaan Etelä-Savoon bisnesenkelitapahtumassa Pietarissa

Tiedote.
Julkaistu: 04.04.2013 klo 08:20
Julkaisija: Miktech Oy

Pietarin kansainvälinen bisnesenkelitapahtuma, The Second International Business Angel Assembly, kokoaa yhteen yrittäjiä ja innovaattoreita sekä bisnesenkeleitä ja muita rahoittajia ympäri maailmaa. Innovaatio- ja teknologiakeskus Miktech Oy:n teknologia-asiamies Ville Paasonen houkuttelee tapahtumassa venäläisiä start up -yrityksiä kiihdyttämään kansainvälistä kasvuaan Suomen kautta.

Pietarin bisnesenkelitapahtuman tavoitteena on mm. kehittää Venäjän pääomasijoitusmarkkinoita, herätellä kansainvälisten sijoittajien mielenkiintoa Kaakkois-Venäjää kohtaan sekä tunnistaa venäläisyritysten menestyksen esteitä kansainvälisillä markkinoilla. Suomi tarjoaa mielenkiintoisia ratkaisuja venäläisten kasvuyritysten kansainvälistymisen haasteisiin, uskoo teknologia-asiamies Ville Paasonen Miktechistä.

Etelä-Savo sijaitsee lähellä Venäjää ja vain 300 kilometrin päässä Pietarista, ja Suomen kehittynyt ja moderni infrastruktuuri tieverkostosta ja tietoliikenneyhteyksiin helpottaa yritysten kehittymistä ja kansainvälistymistä. Kehitystyöhön ja innovaatiotoimintaan panostetaan Etelä-Savossa voimakkaasti, ja esimerkiksi Tuotanto- ja materiaalitekniikan keskus TUMA Mikkelissä tarjoaa erinomaisen liiketoimintaympäristön kansainvälistyville venäläisyrityksille, kertoo Paasonen.

Miktech on jo pitkään auttanut venäläisiä start up -yrityksiä kansainvälistymään Suomen kautta sekä tarjonnut asiantuntemustaan ja verkostojaan niiden käyttöön toiminnan aloittamiseksi Etelä-Savossa. Miktechin maaliskuussa julkistama yhteistyösopimus Pietarissa toimivan Ingria-yrityshautomon kanssa ja yhteistyömalliin sisältyvä easy entry -konsepti helpottavat entisestään venäläisyritysten asettumista Etelä-Savoon.

Pietarin bisnesenkelitapahtuma on hyvä tilaisuus markkinoida yhteistyömalliamme ja Suomen tarjoamia mahdollisuuksia kansainvälistymiseen, sillä tapahtuma tavoittaa suuren joukon innovatiivisia kasvuyrityksiä Pietarissa. Tavoitteemme on herättää näiden yritysten kiinnostus Mikkelin seutua kohtaan, ja saada siten uutta liiketoimintaa ja työmahdollisuuksia Etelä-Savoon.

Lisätiedot:

Ville Paasonen, teknologia-asiamies, Miktech Oy, 0440 361 610 tai +7 921 932 3371 (Venäjä), ville.paasonen@miktech.fi

http://mabaspb.com/

Miktech Oy on innovaatio- ja teknologiakeskus, joka edistää tutkimustoiminnan ja elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä keskittyen uuden teknologian synnyttämiseen ja käyttöönottoon sekä teknologiayhtiöiden toiminnan kehittämiseen. Miktechillä on keskeinen rooli alueen kehittämistyössä, sillä Miktech koordinoi Mikkelin kaupungin kehittämisstrategian mukaisia kehityshankkeita teknologian saralla. www.miktech.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs