Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » StaffPoint kirii rekrytointiyritysten eturiviin

StaffPoint kirii rekrytointiyritysten eturiviin

Tiedote.
Julkaistu: 18.11.2013 klo 10:00
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Kahden vuoden kuluessa nousemme rekrytointipalveluja tarjoavien yritysten TOP3:een, lupaa Jussi Pokkinen, rekrytointialan huippuosaaja, joka on luotsannut lokakuun alusta StaffPointin rekrytointipalveluita.

StaffPoint ottaa vahvemman otteen rekrytointimarkkinasta. Rekrytointiprosessit ja -tuotteet skarpataan nyt vastaamaan työntekijöiden ja työnantajien toiveita. Näin StaffPoint kasvaa rekrytointialan suunnannäyttäjäksi.

– Rekrytointipalveluihin panostaminen on meille luonteva suunta. StaffPointilla on jo ennestään vankka ammattitaito rekrytoinneista ja toimialaosaamista, sanoo Pokkinen, joka siirtyi StaffPointille MPS:ltä. Ennen MPS:ää mies teki 12 vuotta uraa Mercuri Urvalilla, missä nousi rekrytointikonsultista Executive search -yksikön johtajaksi ja kansainvälisiin tehtäviin. Jussi Pokkinen on myös sertifioitu coach.

Jatkossa StaffPoint hoitaa kaikenlaisia rekrytointeja. Huippujohtajien rekrytointeja varten lanseerataan uusi palvelukonsepti StaffPoint Executive.

 

Alan paras johdon cv-pankki

StaffPoint on nimensä mukaisesti työntekijöiden ja työnantajien kohtaamispaikka.

– Rekrytoinnit epäonnistuvat silloin, kun oikeat ihmiset ja työpaikat eivät kohtaa.  Ala on pirstaloitunut, vaikka näin pienessä maassa olisi varmasti mahdollista luoda menetelmät, jotka poistavat kohtaamisongelmat.

 Pokkisella on kanttia sanoa näin, sillä hän on tehnyt rekrytointeja kaikilla maailman mantereilla.

Miten ihmiset ja työpaikat sitten voisivat kohdata paremmin? Pokkisen vastaus on sosiaalinen media ja uudenlainen cv-pankki.

– Aiomme hyödyntää nykyistä enemmän sosiaalista mediaa, erityisesti LinkedIniä ja Facebookia. Olemme aktiivisia sosiaalisessa mediassa, keräämme sieltä CV:tä ja toisaalta jaamme tietoa työmahdollisuuksista.

Vielä tärkeämpi työkalu tulee olemaan uudenlainen CV-pankki, joita on jo käytössä muualla maailmassa.

– Perustamme Suomeen alan parhaan ylimmän johdon CV-pankin. Työnhakijoiden ja yritysten luottamuksen lunastamme reagoimalla uusiin hakemuksiin välittömästi. Tiedän, että nykyisissä pankeissa CV:t hukkuvat mustaan aukkoon ja kukaan ei välttämättä ota hakijaan yhteyttä. Me lupaamme ottaa yhteyttä. Annamme arvoa ihmiselle reagoimalla.

– CV-pankki tuo pohjaa myös johtajien ja avainhenkilöiden vuokraukselle – Interim Managementille.

Reilu hinnoittelumalli

Moni miettii, miksi rekrytoinnit menevät niin usein pieleen, vaikka prosessiin uhrataan paljon aikaa ja rahaa. Alan hinnoittelu perustuu yleisesti yksi kolmasosa vuosipalkasta -malliin ja johtoryhmätason rekrytointien hinnoittelu voi olla päätä huimaava.

– Tämä tuntuu kohtuuttomalta. Luomme hinnoittelumallin, joka perustuu tehtyyn työmäärään. Uskallan luvata, että olemme kustannustehokas rekrytointikumppani. Todistamme tämän luomalla läpinäkyvän ja reilun hinnoittelumallin.

– Lisäksi tehostamme palvelua kohdentamalla toimenpiteitä oikein ja vältämme myös turhaa testaamista.

 

Lisätiedot: StaffPoint Oy, Jussi Pokkinen, puh 040 8359731, jussi.pokkinen@staffpoint.fi

Liitetiedostot

StaffPoint-konserni on henkilöstöpalvelualan suunnannäyttäjä, joka sisältää kolme liiketoiminta-aluetta. Henkilöstöpalvelut toimivat StaffPoint-nimellä, valmennuspalvelut Spring House –nimellä ja henkilöstöhallinnon tietojärjestelmiä tuotetaan Saima Soft –nimellä. Konsernin liikevaihto on noin 110 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee noin 300 henkilöä. Valtakunnallinen palveluverkosto kattaa koko Suomen, toimipisteitä on 22 paikkakunnalla Suomessa ja yksi Virossa. Vuosittain StaffPoint työllistää 15 000 osaajaa, Spring House kohtaa 20 000 valmennettavaa ja Saima Softin ohjelmistoilla on 22 000 käyttäjää. StaffPoint-konsernin omistavat vakavaraiset, institutionaaliset sijoittajat GWS, Suomen Teollisuussijoitus, Etera ja Varma sekä yritysten johto. www.staffpoint.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs