Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » StaffPoint jatkaa yritysostoja ostamalla Duunipaikka Oy:n

StaffPoint jatkaa yritysostoja ostamalla Duunipaikka Oy:n

Tiedote.
Julkaistu: 01.10.2013 klo 10:00
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Suomen suurimpiin henkilöstöpalvelualan yrityksiin lukeutuva StaffPoint-konserni hankkii omistukseensa henkilöstövuokraukseen erikoistuneen Duunipaikka Oy:n koko osakekannan. Duunipaikka Oy:n ostolla StaffPoint vahvistaa toimialaosaamistaan rakennus- ja logistiikka-alalla.

Vuonna 2008 perustettu Duunipaikka Oy jatkaa toimintaansa osana StaffPoint-konsernia. Yhtiön perustajat Harri Apell ja Ville Tenkanen sekä nykyinen henkilöstö jatkavat työskentelyään Duunipaikka Oy:ssä ja toimivat vahvassa yhteistyössä StaffPointin henkilöstöpalvelujen kanssa.

- Duunipaikan osto on osa strategiaamme kehittyä henkilöstöpalvelualan suunnannäyttäjäksi. Kaupan ansiosta tuemme strategisen kumppanuuden luomista erityisesti rakennus- ja logistiikka-alan asiakkaidemme kanssa sekä vahvistamme läsnäoloamme Keski- ja Itä-Suomessa, StaffPoint-konsernin toimitusjohtaja Mika Kiljunen kertoo.

Duunipaikka Oy:n toimitilat sijaitsevat Kuopiossa, Jyväskylässä, Tampereella ja Vantaalla. Yritys työllistää 11 toimihenkilöä sekä vuosittain noin 500 ammattilaista erityisesti rakennus- ja logistiikka-aloilta.

- Osana StaffPointia voimme tarjota nykyisille asiakkaillemme Suomen monipuolisinta henkilöstöpalvelualan osaamista, kuten valmennuspalveluja ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoja. Henkilöstöllemme kauppa merkitsee entistä monipuolisempia työmahdollisuuksia, Duunipaikka Oy:n hallituksen puheenjohtaja Harri Apell sanoo.

Kiljusen mukaan StaffPointilla on voimakas halu kasvaa jatkossa niin orgaanisesti kuin yritysostoinkin. StaffPoint-konsernin laaja-alaiseen palvelutarjoamaan kuuluvat henkilöstö- ja valmennuspalvelut sekä henkilöstöhallinnon tietojärjestelmät.

- Henkilöstöpalvelualan asiakkaat vaativat yhteistyökumppaneiltaan yhä kattavampaa ja syvempää toimialaosaamista. Olemme vastanneet tähän toiveeseen toimialakohtaisilla tiimeillä, jotka erikoistuvat tietyn alan asiakkaiden palveluun ja työntekijöiden rekrytointiin. Yhdessä valmennusyhtiömme Spring Housen ja ohjelmistoyhtiö Saima Softin kanssa konsernimme muodostaa ainutlaatuisen osaamispaletin, joka mahdollistaa strategisen kumppanuuden asiakkaidemme kanssa. Oman osaamisemme lisäksi haluamme vahvistaa toimialaosaamistamme jatkossakin yritysostoin, Kiljunen linjaa.

 

Lisätietoja:
Mika Kiljunen, toimitusjohtaja, StaffPoint-konserni, p. 0400 815 597, mika.kiljunen@staffpoint.fi
Harri Apell, hallituksen puheenjohtaja, Duunipaikka Oy, p. 010 2717 501, harri.apell@duunipaikka.fi

 

Liitetiedostot

StaffPoint-konserni on henkilöstöpalvelualan suunnannäyttäjä, joka sisältää kolme liiketoiminta-aluetta. Henkilöstöpalvelut toimivat StaffPoint-nimellä, valmennuspalvelut Spring House –nimellä ja henkilöstöhallinnon tietojärjestelmiä tuotetaan Saima Soft –nimellä. Konsernin liikevaihto on noin 110 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee noin 300 henkilöä. Valtakunnallinen palveluverkosto kattaa koko Suomen, toimipisteitä on 22 paikkakunnalla Suomessa ja yksi Virossa. Vuosittain StaffPoint työllistää 15 000 osaajaa, Spring House kohtaa 20 000 valmennettavaa ja Saima Softin ohjelmistoilla on 22 000 käyttäjää. StaffPoint-konsernin omistavat vakavaraiset, institutionaaliset sijoittajat GWS, Suomen Teollisuussijoitus, Etera ja Varma sekä yritysten johto. www.staffpoint.fi

Duunipaikka Oy on vuonna 2008 perustettu henkilöstövuokrausyritys, jonka päätoimipaikka on Kuopio. Yritys on erikoistunut vuokraamaan henkilöstöä sesonkivaihteluiden ja ruuhkatilanteiden varalle sekä lyhytaikaisiin resursointeihin. Yrityksen päätoimialat ovat rakentaminen, tuotannollinen teollisuus, logistiikka ja kiinteistönhuolto. Yrityksen liikevaihto on noin 6 miljoonaa euroa. www.duunipaikka.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs