Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Seinäjoella avattiin täyden palvelun Halpa-Halli

Kokkolan Halpa-Halli Oy

Seinäjoella avattiin täyden palvelun Halpa-Halli

Tiedote.
Julkaistu: 18.04.2013 klo 10:00
Julkaisija: Kokkolan Halpa-Halli Oy

Kokkolan Halpa-Halli Oy avasi torstaina uuden myymälän Joupin alueella Seinäjoella. Ajanmukaiset tilat hyvien liikenneyhteyksien varrella tarjoavat asiakkaille entistä paremmat palvelut. Seinäjoellakin Halpa-Hallin valikoimiin kuuluvat nyt myös elintarvikkeet.

- Halpa-Hallilla on Seinäjoella jo pitkä historia, ja olemme toimineet vuosikymmenien aikana useassa eri paikassa. Nykyiset tilat eivät kuitenkaan ole mahdollistaneet elintarvikemyyntiä. Asiakkaamme ovat sitä kovasti toivoneet, koska he tietävät, että Halpa-Hallilla on myös Etelä-Pohjanmaalla useita täyden palvelun myymälöitä, joiden valikoimiin kuuluvat edulliset ja laadukkaat elintarvikkeet.

- Sen takia olemme erittäin iloisia, että jatkossa pystymme tarjoamaan asiakkaille myös Seinäjoen myymälässämme täyden palvelun valikoiman elintarvikkeineen. Kokonaisuutta täydentävät laajat ja laadukkaat tekstiili- ja käyttötavaraosastot, sanoo yhtiön apulaisjohtaja Harri Isohanni.

Runsaasti ilmaisia

pysäköintipaikkoja

Seinäjoen uudessa myymälässä korostuu asioinnin helppous. Liikenneyhteydet Joupin alueelle ovat hyvät, ja Halpa-Hallin asiakkailla on käytössään runsaasti ilmaisia pysäköintipaikkoja. Myymälän kokonaispinta-ala on noin 4 000 neliömetriä, minkä lisäksi samaan yhteyteen sijoittuu satojen neliöiden kokoinen puutarhamyymälä. Puutarhamyymälässä myydään kevään kukkien, kasvien ja puutarhamultien lisäksi muun muassa puutarhakalusteita, grillejä ja polkupyöriä.

- Tavarat ovat hyvin esillä, ja asiakkaiden on helppo liikkua myymälässä. Uutta ovat lisäksi elintarvikeosaston ovelliset kylmäkalusteet, joissa on hyödynnetty ajanmukaisinta energiaa säästävää tekniikkaa. Ovelliset kylmäkalusteet parantavat entisestään elintarvikkeiden laatua ja asiakasviihtyisyyttä kylmähyllyjen alueella, Isohanni jatkaa.

Myymälässä on paistopiste, josta voi ostaa uunituoreita leipiä ja leivonnaisia. Itsepalveluperiaatteella toimivassa Café Expressissä puolestaan voi istahtaa hetkeksi alas nauttimaan pullakahvit asioinnin lomassa.

Samalla kun Halpa-Halli vahvistaa asemiaan Seinäjoella, yhtiö on palkannut Seinäjoen myymäläänsä yli kymmenen uutta ammattitaitoista ja hyvän asiakaspalvelun hallitsevaa kaupanalan työntekijää.

Lisätiedot:

Kokkolan Halpa-Halli Oy

Harri Isohanni, apulaisjohtaja

Puh. 020-718 2221

E-mail: harri.isohanni@halpa-halli.com

 

Kokkolan Halpa-Halli Oy on yksityinen perheyhtiö Pohjanmaalta. Yhtiö on toiminut alueellaan vuodesta 1969 alkaen. Halpa-Hallin periaatteena on myydä laadukkaat tuotteensa jatkuvasti yleistä hintatasoa edullisemmin. Ketjulla on 37 myymälää. Kokkolan Halpa-Halli Oy työllistää yli 1400 henkilöä, joista lähes 300 työskentelee ketjun pääpaikalla Kokkolassa. Lisätietoa Halpa-Hallista löydät osoitteesta www.hhnet.fi

 

 

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs