Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Rautavaaran kurssi- ja leirikeskussäätiölle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkki

Suomalaisen Työn Liitto

Rautavaaran kurssi- ja leirikeskussäätiölle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkki

Tiedote.
Julkaistu: 07.10.2015 klo 14:23
Julkaisija: Suomalaisen Työn Liitto

Rautavaaralla toimivalle Nuorisokeskus Metsäkartanolle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkin käyttöoikeus osoituksena laadukkaista ja monipuolisista nuorisokeskuspalveluista koti- ja ulkomaisille nuorisoryhmille sekä heidän parissaan työskenteleville.

Yhteiskunnallisia yrityksiä voi toimia millä tahansa toimialalla yritysmuodosta riippumatta. Yhteiskunnallinen yritys -merkin voi saada yritys, joka on perustettu tuottamaan yhteiskunnallista hyvää ja joka käyttää suurimman osan voitostaan toiminnan edelleen kehittämiseen. 

– Hakemalla Yhteiskunnallinen yritys -merkin käyttöoikeutta halusimme tehdä yleisölle näkyvämmäksi yleishyödyllistä toimintaamme nuorisokeskuksena, kertoo Nuorisokeskus Metsäkartanon toiminnanjohtaja Jari Korkalainen. Nuorisokeskus Metsäkartano tarjoaa turvallisen toimintaympäristön, ja monipuolisia, ammattitaitoisia nuorisotyön palveluja lapsille, nuorille ja nuorten parissa toimiville.

– Tuemme alueellisesti nuorisotyön menetelmien kehittämistä ja toimimme nuorille kansainvälistymisen porttina. Toteutamme myös sosiaalista nuoriso- ja perhetyötä, selvittää Korkalainen. Metsäkartanon toimintaa pyörittävä säätiö käyttää liiketoimintansa tulot kokonaisuudessaan nuorisotoimintansa kehittämiseen.

– Yhteiskunnallinen yrittäminen on vastuullista yritystoimintaa: näiden yritysten tulee olla kannattavia, jotta toimintaa voidaan edelleen kehittää ja toimia hyvien arvojen mukaisesti juuri esimerkiksi laadukkaiden nuorten palveluiden tuottajana. Onkin hienoa saada Metsäkartano mukaan Yhteiskunnallisten yritysten kasvavaan joukkoon, Brand Manager Niina Ollikka Suomalaisen Työn Liitosta toteaa.

 

Lisätietoja

Jari Korkalainen, toiminnanjohtaja, Nuorisokeskus Metsäkartano, 040-8396353, jari.korkalainen@metsakartano.com  

Niina Ollikka, Brand Manager, Suomalaisen Työn Liitto, 040 674 8773, niina.ollikka@avainlippu.fi

Liitetiedostot

Suomalaisen Työn Liitto on asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on edistää suomalaisen työn arvostusta ja menestystä. Liitto hallinnoi suomalaisen työn puolesta toimivia merkkejä ja verkkopalveluita. www.suomalainentyo.fi

Yhteiskunnallinen yritys -merkin saaneet yritykset ratkovat liiketoiminnallaan yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia. Ne käyttävät suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tavoitteensa edistämiseen. http://www.suomalainentyo.fi/yhteiskunnallinen-yritys

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs