Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Profin Oy toimittaa Espoon kaupunkikeskukseen Tapiolaan Profin 5 in 1 lasiliukuseinä-järjestelmän

Profin Oy

Profin Oy toimittaa Espoon kaupunkikeskukseen Tapiolaan Profin 5 in 1 lasiliukuseinä-järjestelmän

Tiedote.
Julkaistu: 09.02.2016 klo 10:23
Julkaisija: Profin Oy

Kaupunkikeskus Tapiola on LähiTapiolan rakennuttama kokonaisuus. SRV Rakennus Oy toimii kohteen projektinjohtourakoitsijana. Kohteen arkkitehtisuunnittelusta vastaa Arkkitehtitoimisto SARC Oy.

 

SRV on yhdessä rakennuttajan kanssa tilannut Espoon kaupunkikeskuksen Tapiolan asuinrakennusten taustaseinät Profin Oy:ltä. Ne toteutetaan 5 in 1 lasiliukuseinäjärjestelmällä, jolloin saavutetaan huomattavaa kokonaiskustannustehokkuutta nopean asennettavuuden ja tehdasvalmiin laadun kautta. Samalla saadaan talvirakentamisessa merkittäviä säästöjä myös lämmityskustannuksissa, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Mikko Haapala.

 

Kyseessä on Haapalan mukaan merkittävä sopimus, joka osoittaa yhtiön järjestelmäratkaisujen läpimurron onnistuneen. Yritys on toimittanut vastaavia ratkaisuja useisiin pääkaupunkiseudun kohteisiin sekä muun muassa YIT:lle Jyväskylän 2014 vuoden asuntomessujen 13-kerroksiseen Maailmapylvääseen. Profin Oy on avannut markkinat myös Ruotsissa ja Norjassa, jossa sillä on useita vastaavia hankkeita neuvotteluissa.

 

Lasiliukuseinä tehostaa tilankäyttöä ja nostaa asuntojen käytettävyyttä. Myös tilan ja valon tuntu nousee huomattavasti, jolla on suuri merkitys asukkaiden positiiviseen asumiskokemukseen. Viime vuosien aikana lasiliukuseinien käyttäminen kaikessa rakentamisessa on yleistynyt huomattavasti myös vientimaissa. – Lasiliukuseinän käytön hyödyt on nyt huomattu myös laajemmassa mittakaavassa, Haapala kertoo.

 

Kotimaisissa käsissä

Suomalainen Profin Oy on lasiliukuseinien ja ikkunoiden suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut yritys. Profin työllistää 80 ammattilaista ja konsernin liikevaihto oli 12 milj. euroa vuonna 2015. Yritys on valmistanut lasiliukuseiniä yli 20 vuotta ja muita tuotteitaan 40 vuotta. Niitä viedään vuosittain yli 30 maahan, ja noin 60 % yrityksen liikevaihdosta tulee viennistä. Yritys sijaitsee edelleen juurillaan Koillismaalla, Pudasjärvellä.

 

Lisätiedot: Toimitusjohtaja Mikko Haapala, p. 040 744 9698, mikko.haapala@profin.fi

Liitetiedostot

Mikko Haapala

toimitusjohtaja
Puh. 040 744 9698 mikko.haapala@profin.fi

Profin Oy

Tulotie 2
93100 Pudasjärvi Puh. 08 8153 700

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs