Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Posti on tehnyt raskaan liikenteen kalustohankintasopimuksia yhteensä 7 miljoonan euron edestä

Posti Group

Posti on tehnyt raskaan liikenteen kalustohankintasopimuksia yhteensä 7 miljoonan euron edestä

Tiedote.
Julkaistu: 08.03.2016 klo 09:07
Julkaisija: Posti Group

Posti on tehnyt kolmen yrityksen kanssa sopimukset raskaan liikenteen kalustohankinnoista. Sopimukset koskevat perävaunuja ja kontteja eli vaihtokuormatiloja. Sopimusten arvo on lähes seitsemän  miljoonaa euroa. Sopimukset on tehty vuoden 2015 ja 2016 aikana Forssassa toimivan Fokor Oy:n, Kolppissa toimivan Ekeri Oy:n ja Närpiössä toimivan Närko Oy:n kanssa.

 -Meille on ensisijainen tärkeää, että kuljetuskalustomme on turvallinen ja täyttää meidän sekä asiakkaidemme tarpeet ja vaatimukset myös eri sääolosuhteissa. Kokeilemme rohkeasti myös uutta teknologiaa, kuten kaasuautoja, raskaan liikenteen osalta, kertoo kuljetuspalveluista vastaava johtaja Jaakko Kaidesoja Postista.

 Hankinnan taustalla ovat niin kaluston uusiminen kuin esimerkiksi Postin onnistunut strategian mukainen siirtyminen Suomessa puolueettoman kotimaanjakelijan rooliin. Posti myi alkuvuodesta 2015 Skandinavian maantierahtiliiketoiminnan sekä kansainvälisen maantie-, lento- ja merirahtiliiketoiminnan Suomessa.

- Voimme toimia Suomessa common carrier -toimijana, mikä tarkoittaa puolueetonta kotimaan jakelijaa, jolla ei ole omaa kansainvälistä liikennettä. Tarjoamme Suomessa ja Suomeen saapuvien tavaroiden nouto- ja jakelukuljetukset, hoidamme lähetysten terminaalikäsittelyn ja kuljettamisen koko maan kattavalla jakeluverkostolla, Kaidesoja toteaa.

- Postin henkilöstön ammattitaidon ja osaamisen lisäksi valtakunnallinen jakeluverkosto, kuljetusten nopeus ja tasainen korkea laatu ovat Postin valttikortteja kuljetuspalveluissa. Myös suomalaisuus nähdään yhtenä voimavarana: Posti koetaan luotettavana ja neutraalina kuljetuskumppanina, sanoo Kaidesoja.


Lisätiedot: Postin MediaDesk puh. 020 452 3366 (arkisin klo 9.00-16:30)

Posti Group on ensisijainen valintasi postin, logistiikan ja verkkokaupan palveluissa. Huolehdimme kaupankäynnin ja arjen sujuvuudesta yhdeksässä maassa. Liikevaihtomme vuonna 2015 oli 1 650 miljoonaa euroa. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa Posti-nimellä ja muissa maissa Itella-nimellä noin 22 000 ammattilaisen voimin. Kaikki palvelumme Suomessa ovat hiilineutraaleja. www.posti.com

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs