Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Philips haluaa kääntää sosiaali- ja terveyspalveluiden haasteet kumppanuudeksi

Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Philips haluaa kääntää sosiaali- ja terveyspalveluiden haasteet kumppanuudeksi

Tiedote.
Julkaistu: 28.10.2014 klo 07:30
Julkaisija: Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Philips uskoo vahvaan kumppanuuteen

Philips haluaa kääntää sosiaali- ja terveyspalveluiden haasteet kumppanuudeksi. Yhtiössä uskotaan vahvasti siihen, että kumppanuuden avulla voidaan taklata haasteet ja löytää yhdessä kestäviä ja kustannustehokkaita ratkaisuja.
Philips Suomen toimitusjohtaja Jarno Eskelinen ymmärtää julkisen sektorin haasteen tarjota terveys- palveluja kiristyvien vaatimusten, niukkenevien verotulojen ja resurssien ristipaineessa.

– Silti uskon, että ratkaisumahdollisuuksia löytyy. Julkinen sektori tai ympärillä olevat yritykset eivät voi taklata haasteita yksin, joten olisi mielekkäämpää keskustella haasteiden sijaan mahdollisuuksista, joita vaikkapa Philipsin kaltainen terveysteknologian globaali toimija voi julkiselle sektorille tarjota. Yhteistyötä tarvitaan erityisesti nyt kun terveyspalveluiden kehittämiseen tarvitaan vauhdilla innovatiivisia ja kustannustehokkaita palvelumalleja ja prosesseja ratkaisemaan käsillä olevia haasteita.

Terveysteknologian edelläkävijä

Philips on monialainen teknologiayhtiö, jonka visiona on parantaa ihmisten elämänlaatua kestävien innovaatioiden ja ratkaisujen avulla. Terveydenhuolto on liikevaihdolla mitattuna yhtiön suurin toimiala.

– Haluamme toimia tällä toimialalla jatkossakin edelläkävijänä ja parhaiten siinä voi mielestäni onnistua, kun ymmärtää ja kuuntelee aidosti kohderyhmien tarpeita ja toiveita. Parhaat ratkaisut syntyvät kumppanuuden kautta.

Laitteita, huoltopalveluja vai tutkimusyhteistyötä?

Asiakastarve on Philipsin lähtökohta kumppanuudessa. – Emme tarjoa hyllystä valmista pakettia, vaan räätälöimme ratkaisuehdotuksemme aina asiakastarpeen mukaan. Peruskysymys kuuluu, mitä tarvitaan? Jos on kyse uudesta sairaalasta, on pohdittava, millaisia laitteita siellä tulisi olla, milloin ne kannattaa hankkia ja millaisella sopimuksella? Miten laitteet rahoitetaan ja huolletaan? Tarvitaanko hoitopolkuihin konsultaatiota, jonka avulla voidaan tehostaa työn sujuvuutta? Entä miten huone- tai työympäristön suunnittelu toteutetaan? Philips voi tarjota ratkaisut kaikkiin näihin kysymyksiin. Philips on vahva myös tutkimuksen saralla eli kumppanuuteen voi sisältyä myös tutkimusyhteistyö.

Eskelinen painottaa, että hyvä kumppanuus syntyy luottamuksesta ja molemminpuolisesta tahtotilasta tehdä hyvää.
– Pyrimme Philipsillä tekemään maailmasta terveemmän ja kestävämmän, joten missiona se lienee hyvin samansuuntainen terveydenalan toimijoiden kanssa.  Teksti: Mia Heiskanen

Lisätietoa ja yhteydenotot: http://bit.ly/1tAmbfO
Julkaisija: Editori.fi

Editori Helsinki Oy - yritysviestinnän asiantuntija


Editori.fi-asiantuntijakanava tuo esille oman alansa asiantuntijat, persoonat ja vaikuttajat. www.editori.fi


Lisätiedot: Valtteri Rantalainen | p. 09 4241 2223 | valtteri.rantalainen(a)editorhelsinki.fi | www.editorhelsinki.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs