Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Opiskelijat nimekkäiden yritysjohtajien ja yrittäjien hiillostettavina Lions Arenassa

Turun ammattikorkeakoulu

Opiskelijat nimekkäiden yritysjohtajien ja yrittäjien hiillostettavina Lions Arenassa

Kutsu.
Julkaistu: 04.03.2015 klo 09:48
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Oman idean esittäminen ja tuomariston edessä puhuminen on vaativaa puuhaa. Asiaa ei helpota se, että tuomaristossa istuvat nimekkäät ja valtaisan bisnestaustan omaavat yritysjohtajat ja yrittäjät Anne Berner, Timo Ketonen, Jouko Häyrynen, Olli Kähkönen ja Teemu Malinen.

Turun ammattikorkeakoulun Salon toimipisteen BisnesAkatemialaiset saavat ainutkertaisen tilaisuuden omien liikeideoidensa esittelyyn. TV:stä tuttuun formaattiin kehitetyssä tilaisuudessa saadaan tuntumaa Salossa, kun ennakkokarsinnasta eteenpäin selviytyneet opiskelijat pääsevät vauhtiin.

Lions’ Arenassa ideana on, että opiskelijat pääsevät arvovaltaisen arviointiraadin eteen testaamaan ideoitaan ja esiintymistaitojaan. Yksin tai ryhmässä esitellään oma liikeidea tuomaristossa istuville. Tuomarit vuorostaan antavat palautetta ideoista, eikä mikään estä heitä todella sijoittamasta havaitsemiinsa hyviin ideoihin.

– Liikeidean testaamismahdollisuus ja idean mahdollinen kehittäminen tuomareiden kanssa jatkossa on tilaisuus, jota ei haluta jättää käyttämättä, toteavat koulutus- ja tutkimuspäällikkö Jaana Kallio-Gerlander sekä projektimanageri Timea Gál Jäger Turun ammattikorkeakoulusta. 

 

TERVETULOA PAIKALLE KATSOMAAN LIONS’ ARENAAN

Tuomareina Anne Berner, Timo Ketonen, Jouko Häyrynen, Olli Kähkönen ja Teemu Malinen

Turun AMK:n Salon toimipisteeseen

Ylhäistentie 2, 24130 Salo, luokkatila 373

maanantaina 9.3. 13.30 – 16.10

 

Alkukarsinta opiskelijaryhmien kesken pidettiin viikolla 9, joten finalistit ovat jo kertaalleen esiintyneet tuomariston edessä. Jatkoon päässeitä ideoita on yhteensä kahdeksan.

– Pääsemme kuulemaan ideoita mm. siitä, miten korkeakorkoiset kengät saadaan hetkessä muuntautumaan miellyttäviksi matalakantakengiksi tai miten ongelmajätettä voidaan innovatiivisesti hyödyntää uudelleen, kertoo Timea Gál Jäger.

Tule paikan päälle katsomaan ja kuulemaan tuomarien kommentit. Mitkä ideat vakuuttavat vaikutusvaltaisen tuomariston? Tervetuloa!


Lisätiedot:

Timea Gál Jäger, projektipäällikkö, Turun AMK, p. +358403550171

Jaana Kallio-Gerlander, koulutus- ja tutkimuspäällikkö, Turun AMK, p. +358449074981

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9300 opiskelijan ja 700 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs