Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Nuorkauppakamareiden kansainvälisen kattojärjestön puheenjohtaja Suomeen

Suomen Nuorkauppakamarit ry

Nuorkauppakamareiden kansainvälisen kattojärjestön puheenjohtaja Suomeen

Tiedote.
Julkaistu: 17.11.2015 klo 14:46
Julkaisija: Suomen Nuorkauppakamarit ry

JCI President Ismail Haznedar (Turkki) saapuu vierailulle Suomeen ja osallistuu Suomen Nuorkauppakamareiden järjestämään Johtajuusakatemiaan Lappeenrannassa 20.–22. marraskuuta.

Vierailuillaan kattojärjestön puheenjohtaja motivoi ja osallistuu aktiivisesti nuorkauppakamarilaisten toimintaan. Hän uskoo, että Nuorkauppakamarin todellinen voima on paikallisen tekemisen tasolla. Toiminta on parhaimillaan silloin, kun jäsenet kehittävät taitojaan, ovat aktiivisesti vaikuttamassa yhteiskunnassa sekä luovat siltoja, jotka rakentavat yhteiskuntaamme paremmaksi kestäviä ratkaisuja luoden. Suomen Nuorkauppakamareille on suuri kunnia saada hänet vierailulle Suomeen.

Johtajuusakatemia 
on Suomen Nuorkauppakamarit ry:n järjestämä viikonlopun mittainen koulutustapahtuma. Se on nimensä mukaisesti yhdistyksemme johtajien koulutus, johon osallistuvat paikallisyhdistysten puheenjohtajat, aluejohtoryhmien jäsenet, kansallisten kilpailujen alueen päälliköt sekä väistyvä ja tuleva kansallinen tiimi ja Suomen Nuorkauppakamareiden hallitus.

Koulutusviikonloppu on ponnistuslauta tulevaan vuoteen. Koulutus tarjoaa keinoja strategian jalkauttamiseen paikallisissa kamareissa sekä mahdollisuuksia oman johtamisen kehittämiseen ja tiimijohtamistaitojen hiomiseen. Lisäksi osallistujat saavat tarpeellista tietoa, jotta voivat onnistua tehtävissäään parhaalla mahdollisella tavalla.

Haastattelumahdollisuus on lauantaina klo 14.30 Lappeenrannan Scandic Patriassa.

Lisätietoja ja kuvat Ismail Haznedarin vierailusta:
Iida Repo
viestintäjohtaja
Suomen Nuorkauppakamarit ry
puh. 040 501 3505
iida.repo@jci.fi

www.nuorkauppakamarit.fi

Liitetiedostot

JCI (Junior Chamber International) juhlii kuluvana vuonna myös kansainvälistä 100-vuotis juhlavuotta.

Nuorkauppakamari on kansainvälinen alle 40-vuotiaiden jäsentensä kehittymis- ja johtamiskouluttautumisjärjestö sekä kontaktiverkosto. Kehitämme yhteiskuntaa ja johtajuutta paremman tulevaisuuden turvaamiseksi.

Suomen Nuorkauppakamarit ry on perustettu vuonna 1957. Varsinaisia jäseniä n. 2 200 ja yhdessä alumnien kanssa noin 5 000. Globaalisti Nuorkauppakamari toimii 115 maassa, yli 200 000 jäsenen voimin. www.nuorkauppakamarit.fi 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs