Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Nimitysuutisia Kreabissa

Kreab

Nimitysuutisia Kreabissa

Tiedote.
Julkaistu: 25.09.2015 klo 11:34
Julkaisija: Kreab

Kreab Oy on tehnyt tärkeitä nimityksiä. Virve Wright on 25.9.2015 lähtien Director ja Anna Niemi Associate. Nämä nimikkeet vastaavat aiempaa paremmin kyseisten kreabiittien toimenkuvaa, vastuuta ja osaamista.

 

 

Virve Wright (kuva: Tomi Parkkonen)

Virve Wrightilla on erittäin laaja kokemus viestinnän ja markkinointiviestinnän suunnittelusta strategiasta toteutukseen. Hän on toiminut menestyksekkäästi lukuisten, sekä kansainvälisten että kotimaisten, yritysten asiakasvastaavana ja ollut toteuttamassa useita yritysjärjestelyjä sekä osakeanteja ja osakemyyntejä. 

"Aloitin Kreabissa vuonna 1999, ja olen nähnyt koko alan kasvun ja kehityksen. Viestintä, vuorovaikutus ja vastuullisuus ovat vihdoin nousemassa ansaitsemaansa asemaan. Meillä on Kreabissa loistava työyhteisö ja tekemisen meininki", Wright sanoo.

Anna Niemi (kuva: Tomi Parkkonen)

Anna Niemi aloitti Kreabissa tammikuussa 2015. Hän on monipuolinen viestintäosaaja, joka on tehnyt useille asiakkaille muun muassa mediaseurantaa ja sisällöntuotantoa. Anna on ollut mukana toteuttamassa talous- ja sijoittajaviestintää sekä johtanut ja koordinoinut projekteja. 

"On ollut hienoa huomata, miten innostava ja asiantunteva ilmapiiri Kreabissa on. Olen saanut paljon vastuuta ja päässyt luomaan aitoa vuorovaikutusta yhdessä asiakkaiden kanssa", Anna kommentoi. 

Lisätietoja:
Mikael Jungner 050 554 1615
Virve Wright 040 552 9219

Liitetiedostot

Vuonna 1970 perustettu Kreab on kasvanut kansainväliseksi viestintätoimistokonserniksi, jonka palveluksessa työskentelee 400 viestintäkonsulttia 25 maassa viidellä mantereella. Kreab auttaa asiakkaitaan ratkaisemaan monimutkaisia yrityselämän, talouden ja politiikan viestintähaasteita sekä saavuttamaan strategiset tavoitteensa. Kreabin Suomen-yhtiö on erikoistunut yritys- ja talousviestintään sekä yhteiskuntasuhteisiin. Toimistossa työskentelee nyt parikymmentä viestinnän ammattilaista.
Luomme vuorovaikutusta.
www.kreab.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs