Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » MPY lisää henkilöstöään lähes 9 prosentilla

MPY

MPY lisää henkilöstöään lähes 9 prosentilla

Tiedote.
Julkaistu: 29.10.2014 klo 08:30
Julkaisija: MPY

Yhtiö palkkaa 10 uutta henkilöä myyntitehtäviin

ICT-palveluita valtakunnallisesti tarjoava MPY palkkaa 10 uutta myyjää ja nostaa henkilöstönsä määrän 115 henkilöstä 125 henkilöön. Palkattavat myyjät aloittavat työnsä marraskuussa ja sijoittuvat eri puolille Suomea MPY:n toimipisteisiin: Mikkeliin, Vantaalle, Kuopioon, Lahteen ja Kouvolaan.

”MPY:n tavoitteena on kasvaa vähintään 10 prosenttia vuosittain. Myyjien palkkaus on ensimmäinen askel tavoitteen saavuttamiseen”, MPY:n toimitusjohtaja Jan-Erik Laine sanoo.

MPY kouluttaa myyjät tehtäviinsä ja lanseeraa samalla pk-yrityksille suunnatun uuden myyntikonseptin. MPY räätälöi tietotekniikka- ja tietoliikenneratkaisut yhä tarkemmin asiakasyrityksen liiketoiminnan mukaan.

”Myyjien koulutuksessa painotetaan erityisesti asiakasosaamista ja asiakkaiden liiketoiminnan tuntemista”, kertoo MPY:n myyntijohtaja Kari Ahlqvist.

Lisätiedot:

MPY:n toimitusjohtaja Jan-Erik Laine, puh. 050 555 3244

MPY

MPY on valtakunnallisesti toimiva, ICT-palveluita tarjoava asiantuntijayritys. MPY on asiantuntija sekä tieto- että viestintätekniikassa. Yritys työllistää 115 tietotekniikan ja tietoliikenteen asiantuntijaa ympäri Suomen. MPY:n liikevaihto vuonna 2013 oli noin 28 miljoonaa euroa. 

www.mpy.fi 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs