Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » MPY kouluttaa työn ohessa 20 uutta myyjää

MPY

MPY kouluttaa työn ohessa 20 uutta myyjää

Tiedote.
Julkaistu: 16.06.2014 klo 09:30
Julkaisija: MPY

Tietotekniikka- ja tietoliikennepalveluita tarjoava MPY aloittaa yhteistyössä TE-toimiston kanssa koulutusohjelman, jonka avulla se kouluttaa ja palkkaa jopa 20 uutta myyjää. Palkattavat myyjät sijoittuvat eri puolille Suomea MPY:n seitsemään toimipisteeseen.

MPY on sitoutunut palkkaamaan jokaisen ohjelmaan valittavan henkilön ICT-palvelumyynnin tehtäviin. Nykyään yritys työllistää noin 120 henkilöä.

”Haluamme omalta osaltamme olla kehittämässä suomalaista palveluyhteiskuntaa ja myös nuorten työllistymistä”, MPY:n toimitusjohtaja Jan-Erik Laine sanoo.

Koulutus on tarkoitettu muun muassa teknisistä tai kaupallisista koulutusohjelmista vastavalmistuneille henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita tulevaisuuden digitaalisesta liiketoiminnasta. Koulutusohjelman pääpaino on työssä oppimisessa.

”Valmennnamme MPY:n nykyisistä työntekijöistä mentoreita, joiden tehtävänä on tukea uusia myyjiä uran alkuvaiheessa”, Laine kertoo. 

Lisätietoa koulutusohjelmasta nettisivuilta www.mpy.fi.

Lisätiedot:
MPY:n toimitusjohtaja Jan-Erik Laine, puh. 050 555 3244

MPY on valtakunnallisesti toimiva, tietotekniikka- ja tietoliikennepalveluita tarjoava asiantuntijayritys. Yritys työllistä noin 120 tietotekniikan ja tietoliikenteen asiantuntijaa ympäri Suomen. MPY:n liikevaihto vuonna 2013 oli noin 28 miljoonaa euroa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs