Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » MPS Finland Consulting Oy:n toimitusjohtajaksi Vesa Nissinen

MPS-Yhtiöt

MPS Finland Consulting Oy:n toimitusjohtajaksi Vesa Nissinen

Tiedote.
Julkaistu: 27.08.2012 klo 10:45
Julkaisija: MPS-Yhtiöt

Lehdistötiedote 27.8.2012

KT Vesa Nissinen, 48, on nimitetty MPS Finland Consulting Oy:n toimitusjohtajaksi 20.8. alkaen. Vesa Nissinen on suomalaisen luottamusjohtamisen uranuurtajia ja kansainvälisesti tunnettu johtamisen kehittäjä. Hänen kokemuksensa niin johtajana kuin johtamisen valmentajana on pitkä ja laaja-alainen liike-elämässä ja julkisessa hallinnossa. Ura puolustusvoimissa päättyi vuonna 2009. Tämän jälkeen hän jatkoi vuonna 2002 perustamansa Deep Lead Oy:n päävalmentajana ja hallituksen puheenjohtajana.  Kansainvälinen kokemus laajeni vuoden 2011 alusta muutosjohtajan roolissa Saudi-Arabiassa saksalaisessa Cassidian (EADS Company) yrityksessä, suuressa paikallisen rajavartiolaitoksen kehittämisprojektissa.

”Vesan laaja-alainen ja monipuolinen kokemus sekä syväjohtamisen arvopohja vahvistaa MPS-Yhtiöiden kansainvälistä, kehittyvää ja kasvavaa liiketoimintaa. Vesan tunnettu kyky kehittää asiakkaiden liiketoimintaa ja johtamista antaa hyvän pohjan asiakkaidemme menestyksen tukemiseen.” toteaa Marcus Herold MPS-Yhtiöiden toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja. ”Olen iloinen että Vesa on omilla vuorovaikutus– ja johtamistaidoillaan innostamassa ja vahvistamassa organisaatiotamme, kun haemme perustehtävämme mukaisesti arvokasta kasvua jokaiselle.”

Lisätietoja: Marcus Herold, toimitusjohtaja, hallituksen puheenjohtaja, MPS-Yhtiöt, puh. +358 400 666 663, marcus.herold@mps.fi

 

MPS-Yhtiöt lyhyesti

MPS on suomalainen, kansainvälisesti toimiva johtamisen, muutoksen hallinnan ja strategisten henkilöstöratkaisujen asiantuntija. 37 vuoden kokemuksella tiedämme, että hyvä johtaminen ja motivoitunut henkilöstö ovat lähtökohta liiketoiminnan menestykselle. Suomessa yhtiöitämme ovat MPS Finland Consulting Oy, MPS Executive Search Oy sekä Prewise Oy. Baltiassa, Venäjällä ja Kiinassa toimivat MPS-yhtiöt sekä kansainväliset verkostomme EXS International ja Career Star Group varmistavat asiakkaan tarpeisiin vastaamisen niin Suomessa kuin ulkomailla.

Vesa Nissinen toimii MPS Finland Consulting Oy:n toimitusjohtajana ja Marcus Herold jatkaa MPS-Yhtiöiden toimitusjohtajana ja hallituksen puheenjohtajana.

www.mps.fi, www.mpsglobe.com

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs