Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Moka on mahdollisuus! Mokapäivä nostaa epäonnistumisen arvoonsa

Miktech Oy

Moka on mahdollisuus! Mokapäivä nostaa epäonnistumisen arvoonsa

Kutsu.
Julkaistu: 03.10.2013 klo 11:20
Julkaisija: Miktech Oy

Epäonnistuminen tarjoaa erinomaisia tilaisuuksia oppimiseen, jos omiin mokiin osaa suhtautua oikein. Kansainvälistä Epäonnistumisen päivää vietetään Suomessa 13.10. Mikkeli ottaa varaslähdön teemaan viettämällä Mokapäivää torstaina 10.10.2013.

Epäonnistumisen päivällä halutaan luoda uutta, avointa ja hyväksyvää epäonnistumisen kulttuuria Suomeen. Tarkoitus on tuoda ihmiset yhteen jakamaan epäonnistumisensa ja niistä syntyneet oppimiskokemukset. Epäonnistumisten myöntäminen ja niistä oppiminen ovat avain menestykseen elämän jokaisella osa-alueella.

Mikkelin Mokapäivässä suhdettaan epäonnistumiseen valottavat mikkeliläinen kansanedustaja Lenita Toivakka, Joensuun tiedepuiston yrityshautomon kehityspäällikkö Timo Ruohio, mikkeliläinen monitoimimies Pekka Kivinen sekä Miktech Oy:n toimitusjohtaja Vesa Sorasahi.

Idea kansallisesta epäonnistumisen päivästä on alun perin lähtenyt joukolta yrittäjyyshenkisiä opiskelijoita. Ensimmäisen kansallisen epäonnistumisen päivän tapahtumat keskittyivät pääkaupunkiseudulle. Nyt tapahtuma on levinnyt ympäri maata ja myös Suomen ulkopuolelle. Mikkelin Mokapäivän järjestää MikkeliES-bisnesyhteisö.

 

Aika: Torstai 10.10. klo 16.30–18.30                                                                           

Paikka: Mikkelin teatteri, pieni näyttämö

Ilmoittautuminen: www.mikkelies.fi

 

Lisätiedot:

Olli Marjalaakso, MikkeliES -bisnesyhteisön rakentaja, Miktech Oy, 050 439 8148, olli.marjalaakso@miktech.fi

www.epaonnistumisenpaiva.fi

Miktech Oy on innovaatio- ja teknologiakeskus, joka edistää tutkimustoiminnan ja elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä keskittyen uuden teknologian synnyttämiseen ja käyttöönottoon sekä teknologiayhtiöiden toiminnan kehittämiseen. Miktechillä on keskeinen rooli alueen kehittämistyössä, sillä Miktech koordinoi Mikkelin kaupungin kehittämisstrategian mukaisia kehityshankkeita teknologian saralla. www.miktech.fi

Uusi innovaatioympäristö ja start-up intensiivivalmennus on innovaatiotoiminnan ja uusien yrityksien kehittämistapa Miktech Oy:ssä. Valmennuksen tavoitteena on auttaa Etelä-Savon parhaita liikeideoita ja yritystaimia kasvuun, menestykseen ja kansainvälisyyteen. Palvelut on suunnattu erityisesti korkean teknologian ja osaamistason yrityksille, joilla on vahva halu kasvaa ja menestyä. Yrityksiä autetaan liiketoiminnan suunnittelussa, käynnistämisessä ja kehittämisessä. Hanketta rahoittavat Euroopan unionin sosiaalialan rahasto, alueen kunnat ja yritykset. Rahoituksen myöntänyt viranomainen on Etelä-Savon ELY-keskus.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs