Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Mikkelin uuden kehitysyhtiön nimi on Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Miktech Oy

Mikkelin uuden kehitysyhtiön nimi on Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Tiedote.
Julkaistu: 08.05.2015 klo 10:36
Julkaisija: Miktech Oy

Mikkelin uudistuvan kehitysyhtiön nimi on Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy. Englanninkielisenä yhtiön nimi on Mikkeli Development Miksei Ltd. Virallisesti nimi otetaan käyttöön heti, kun asianomainen yhtiöjärjestyksen muutos on rekisteröity.

Nimiehdotuksia tuli kaiken kaikkiaan noin 150. Ehdotuksia saatiin Miset Oy:n sekä Miktech Oy:n henkilöstöltä, kuin myös kaikille avoimen nimiäänestyksen kautta. Mikkelin kehitysyhtiö Miksei -nimen valintaperusteet olivat seuraavat:

Totutun haastaminen, uusien asioiden ja ideoiden löytäminen ja toiminnan kehittäminen edellyttää jatkuvaa kyseenalaistamista sekä positiivista ja avointa asennetta. Uuden kehitysyhtiön nimi kuvaa sitä ennakkoluulottomuutta ja innokkuutta, mitä uudelta kehitysyhtiöltä edellytetään.  Nimi on myös hauska, siinä on positiivinen ja tuttavallinen lataus, aina voi kysyä; Miksei?

Miksei sopii käytettäväksi yhtiön markkinoinnissa, kun motivoidaan yrityksiä kehittymään ja markkinoidaan Mikkelin seutua sijoittumispaikkana uusille yrityksille sekä uusille asukkaille, kuin myös huomattavana matkailukohteena. Sanan ympärille saa rakennettua kiinnostavia ja mieleenpainuvia mainossloganeita, jotka erottautuvat. Kirjainyhdistelmän takaa löytyvät sanat Mikkelin Seudun Elinkeino- ja Innovaatioyhtiöt eli lyhyesti tutut Miset Oy ja Miktech Oy.

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Vesa Sorasahi, Miktech Oy, 0440 361 609

Hallituksen puheenjohtaja Armi Salo-Oksa, 044 320 6011

Miktech Oy on innovaatio- ja teknologiakeskus, joka edistää tutkimustoiminnan ja elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä keskittyen uuden teknologian synnyttämiseen ja käyttöönottoon sekä teknologiayhtiöiden toiminnan kehittämiseen. Miktechillä on keskeinen rooli alueen kehittämistyössä, sillä Miktech koordinoi Mikkelin kaupungin kehittämisstrategian mukaisia kehityshankkeita teknologian saralla. www.miktech.fi

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs