Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » MAINOSTOIMISTO SPYM JA CLIENTS' FINLAND YHDISTYVÄT - JYVÄSKYLÄLÄINEN FULMORE HAKEE VAHVAA KASVUA

Fulmore

MAINOSTOIMISTO SPYM JA CLIENTS' FINLAND YHDISTYVÄT - JYVÄSKYLÄLÄINEN FULMORE HAKEE VAHVAA KASVUA

Tiedote.
Julkaistu: 13.10.2016 klo 11:00
Julkaisija: Fulmore

Jyväskyläläiset Mainostoimisto SPYM ja liiketoiminnan kehittämisyhtiö Clients’ Finland yhdistyvät. Yhdistymisen jälkeen Fulmore työllistää 24 henkilöä ja palkkaa nopeassa tahdissa lisää osaajia.

”Markkinointiteknologian ja sen tuottaman tiedon hyödyntäminen alkaa olla suuryrityksille arkista, mutta etenkin pk-sektorissa on vielä paljon mahdollisuuksia. Monilla firmoilla on erinomaisia tuotteita ja palveluita, joista ei kerrota tarpeeksi laajalle yleisölle. Pyrimme osaltaan muuttamaan tätä”, kertoo Fulmoren toimitusjohtaja Kari Heinonen.

Yhdistymisen kautta yhtiö pyrkii vastaamaan alan muutokseen. ”Asiakkaamme toivovat kokonaisvaltaista liiketoiminnan ymmärrystä, apua markkina-aseman vahvistamiseen sekä selkeitä, mitattavia tuloksia. Ja toki se on tärkeää, että molemmat osapuolet puhuvat samaa, toistensa ymmärtämää kieltä”, Heinonen jatkaa.

Uusi yhtiö hakee välittömästi viittä osaajaa ja avasi äskettäin uuden toimiston Helsinkiin. Kasvun haasteeksi saattaakin muodostua rekrytointien haasteellisuus. Jyväskylä ja Keski-Suomi eivät ole ihanteellisia alueita osaavien digimarkkinointialan osaajien rekrytoimiseksi.

"Monet kyvykkäät suunnittelijat tuntuvat karkaavan etelään, vaikka Keski-Suomessa olisi töitä tarjolla hyvillä ehdoilla. Haluammekin haastaa paluumuuttoa suunnittelevia alan ammattilaisia ottamaan yhteyttä.”

 

 

 

LISÄTIEDOT JA HAASTATTELUT:

Kari Heinonen, toimitusjohtaja
puh. 045 160 5177
kari.heinonen@fulmore.fi

Fulmore on:

Fulmore on Jyväskyläläinen asiakkaidensa markkina-aseman vahvistamiseen keskittynyt asiantuntijayritys. Yrityksen palvelu on yhdistelmä liiketoiminnan suunnittelua, edistyksellistä markkinointiosaamista sekä julkisen rahoituksen työkaluja, jotka on paketoitu palvelemaan kasvavien yritysten tarpeita. Toimistot sijaitsevat Jyväskylässä ja Helsingissä, mutta toimitaa ja asiakkaita on ympäri maata.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs