Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Maailman paras teollinen työpaikka? – Putkitehdas palkittiin Suomen toiseksi parhaana

Pipelife Finland Oy

Maailman paras teollinen työpaikka? – Putkitehdas palkittiin Suomen toiseksi parhaana

Tiedote.
Julkaistu: 06.02.2015 klo 08:45
Julkaisija: Pipelife Finland Oy

Suomen parhaat työpaikat 2015 listattiin 5.2.2015 Great Place to Work® Institute Finlandin toimesta jo 12. kerran. Parhaiden työpaikkojen joukossa palkittiin jälleen Pipelife Finland Oy. Yhtiö sijoittui toiseksi työntekijöiden työtyytyväisyyttä ja luottamusta mittaavan tutkimuksen yleisessä (50-499 työntekijää) sarjassa.

Pipelife Finland Oy osallistui vertailuun nyt kuudennen kerran. Toinen sija on yhtiön paras sijoitus tähän mennessä. Vuonna 2011 palkittiin eurooppalaisessa vertailussa Euroopan parhaana työntekijöiden kuuntelijana.

Pipelife osoitti korkealla sijoituksellaan, että myös perinteinen tuotannollinen yritys voi olla loistava työpaikka, jossa työntekijät viihtyvät ja saavat aikaan hyvää tulosta. Pipelife sijoittui mukana olleista tuotantoyrityksistä korkeimmalle sijalle.  

 Oivalluksilla maailman parhaaksi työpaikaksi

Menestys saavutettiin Pipelife:lla varsin yksinkertaisilla keinoilla. Hyvinvoinnin kehittyminen Pipelife Finland Oy:ssä on suunnitelmallisen kehityksen tulosta,  johon jokainen ”pipelaiffari” ottaa osaa. ”Menestyksen taustalla on systemaattinen kehitystoiminta. Esimerkkina Oivallustoiminta, joka 10-vuotisen historiansa aikana on tuottanut yli 10 000 tuotteita, toimintaa tai toimintatapoja kehittävää ajatusta. Oivallukset syntyvät jokaisen työntekijän arkisen tekemisen lomassa.” kertoo Kedonpää menestyksen taustoista.

”Palaute on nykyisin jokaisen pipelaiffarin kiinnostuksessa. Sitä annetaan ja kerätään aktiivisesti ja vastauksena on aina ”kiitos palautteesta” ja se voi johtaa vaikka uuden kaivotehtaan perustamiseen.” kertoo Kedonpää toimintamalleista Pipelifellä. Myös ”Leadership on Tour” -henkilöstön kehittämisohjelma, jokaisen kahvihuoneen surffailu-padit, elämäntaparemontti LifeFit ja Fiilismittaukset tukevat maailman parhaan työpaikan rakentamista.

 Matkalla maailman parhaaksi työpaikaksi

”Olemme aidosti arvojohdettu yritys ja toimintaamme ohjaa yksi pääajatus - Lupausten pitäminen. Kun arvot ovat jokaisen sisäistämiä ja jokaisen henkilön omaan arvomaailmaan sopivia, ne eivät jää vain juhlapuheiden korulauseiksi ja saavat aikaan ihmeitä” painottaa toimitusjohtaja Kimmo Kedonpää Pipelife Finland Oy:stä.

Usean vuoden menestys nostaa tavoitteet yhä korkeammalle. ”Tavoitteemme on ollut jo vuosia selkeä, haluamme olla maailman paras työpaikka” kertoo Kimmo Kedonpää.

Suomen parhaat työpaikat on Great Place to Work Institute Finlandin vuosittain järjestämä tutkimus, joka järjestettiin nyt 12. kerran. Tutkimus perustuu yhdysvaltalaisen Great Place to Work Institute:n kehittämään malliin, jolla on testattu yrityksiä yli 25 vuoden ajan. Kyseinen tutkimus on maailman laajin työpaikkaselvitys, jonka piirissä on kaikkiaan yli 10 miljoonaa ihmistä.  

Tutkimuksesta julkaistulle listalle valitaan yritykset heidän työntekijöidensä mielipiteiden ja yhtiön johtamiskäytännöistä tehdyn arvion perusteella. Henkilöstölle osoitetussa kyselyssä tarkastellaan seuraavia osa-alueita: uskottavuus, kunnioitus, oikeudenmukaisuus, ylpeys ja yhteishenki.

Lisätietoja:


Kimmo Kedonpää
Toimitusjohtaja
040 848 6338
kimmo.kedonpaa@pipelife.fi

Marko Heikkinen
Markkinointipäällikkö
040 7186640
marko.heikkinen@pipelife.fi

Liitetiedostot

Pipelife Finland Oy LVIS- tuotteita valmistava ja markkinoiva yritys. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluvat muoviset putki- ja kaivotuotteet LVI- ja sähkötuotemarkkinoille. Tuotteet valmistetaan yhtiön tuotantolaitoksilla Utajärvellä, Haaparannassa, Iissä, Jyväskylässä, Loimaalla ja Joensuussa Suomen ja pohjoismaiden markkinoilla. Yhtiö työllistää yhteensä 135 henkilöä.

Pipelife Finland on useasti valittu Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon Great Place to Work - tutkimuksessa. Pipelife Finland Oy on osa eurooppalaista ja pohjoismaiden johtavaa Pipelife International (www.pipelife.com) muoviputkikonsernia, joka toimii globaalisti 26 maassa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs