Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Lapti jatkaa laajentumistaan – Jyväskylään perustetaan Keski-Suomen aluetoimisto

Rakennusliike Lapti Oy

Lapti jatkaa laajentumistaan – Jyväskylään perustetaan Keski-Suomen aluetoimisto

Tiedote.
Julkaistu: 23.08.2016 klo 08:00
Julkaisija: Rakennusliike Lapti Oy

Rakennusliike Lapti Oy laajentaa toimintaansa Keski-Suomen alueelle ja perustaa uuden aluetoimiston Jyväskylään syyskuun alussa. Aluejohtajaksi on nimitetty RI Raimo Pesola. Pesola on aiemmin toiminut Jyväskylässä NCC Rakennus Oy:n aluejohtajana.

- Vuosi sitten avasimme aluetoimiston Tampereelle ja seuraavaksi näimme luonnollisena jatkeena Keski-Suomen aluetoimiston perustamisen Jyväskylän alueelle. Tavoitteenamme on laajentaa edelleen toimintaamme vetovoimaisiin kasvukeskuksiin Suomessa, kertoo Rakennusliike Lapti Oy:n toimitusjohtaja Timo Pekkarinen.

- Toimintatapamme on palveleva ja siksi on tärkeää, että henkilöstömme on lähellä asiakkaita ja markkinoita. Sopivan vetäjän löytymisen jälkeen lopullinen päätös oman aluetoimiston perustamisesta Jyväskylään oli helppo tehdä, Pekkarinen jatkaa.


Kokenut ammattilainen paikallisjohtoon

Keski-Suomen aluejohtajaksi on nimitetty RI Raimo Pesola. Pesola on aiemmin toiminut Jyväskylässä
NCC Rakennus Oy:n aluejohtajana ja viimeksi Samla Capital Oy:ssä vastaten kiinteistösijoituksista. NCC:ssä Pesola ehti työskennellä yli 17 vuotta.

- Lapti on kasvanut voimakkaasti viime vuosina ja haluan olla mukana, kun yhtiö asettuu Jyväskylän alueelle, kertoo Laptin uusi Keski-Suomen aluejohtaja Raimo Pesola.

- Uuden alueyksikön toiminnan käynnistäminen ja vetäminen on haasteellista, mutta myös palkitsevaa. Jyväskylän ja koko Keski-Suomen vetovoima näkyy esimerkiksi asuntokaupan vilkastumisena ja uutena toimijana meidän on otettava paikkamme vahvalla tekemisellä ja osaamisella. Tulemme etsimään aktiivisesti sopivia tontteja ja muita rakennushankkeita, Pesola kertoo innostuneena.

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Timo Pekkarinen, Rakennusliike Lapti Oy, puh. 040 544 9245

Liitetiedostot

Rakennusliike Lapti Oy lyhyesti

Rakennusliike Lapti Oy on 1990 perustettu kasvava ja kehittyvä rakennusliike, jossa osaamista sekä innostunutta ja eteenpäin menevää otetta arvostetaan. Vahvan asuntorakentamisen ohella olemme Suomen johtava hoivakiinteistöjen rakentaja. Yhtiön pääkonttori on Oulussa ja aluekonttorit Kuopiossa, Tampereelle ja Vantaalla. Liikevaihtomme vuonna 2015 oli 114 miljoonaa euroa. www.lapti.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs