Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » LähiTapiola palauttaa lasten sairauskuluvakuutuksen korotetun omavastuun ennalleen

LähiTapiola

LähiTapiola palauttaa lasten sairauskuluvakuutuksen korotetun omavastuun ennalleen

Tiedote.
Julkaistu: 16.02.2016 klo 09:00
Julkaisija: LähiTapiola

LähiTapiola palauttaa lasten sairauskuluvakuutuksen omavastuun ennalleen ja maksaa asiakkaille korotetun osuuden omavastuusta viivästyskorkoineen. Palautus koskee asiakkaita, joiden lapsivakuutuksiin tehtiin omavastuun korotus vuonna 2015. Omavastuut palautetaan vuoden 2014 tasolle, ja suurempina perityt omavastuut maksetaan asiakkaille takautuvasti.

LähiTapiola korotti joidenkin lapsivakuutusten omavastuuta vuoden 2015 alusta korvausmenon kasvun johdosta. Korotusta koskeva asia käsiteltiin Finen Vakuutus- ja rahoitusneuvonnassa, jonka ratkaisusuosituksen mukaan omavastuun korotusta ei pidetty perusteltuna.

–Pahoittelemme, että asiasta on aiheutunut asiakkaillemme haittaa. Haluamme hyvittää omavastuumuutoksesta asiakkaille aiheutuneet kulut ja korjata toimintamme suosituksen mukaiseksi. Keskinäisenä yhtiönä asiakkaat ovat omistajiamme, ja meille on tärkeää kohdella asiakkaitamme oikeudenmukaisesti, sanoo vakuutuksista ja korvauksista vastaava johtaja Kari Kujala LähiTapiolasta.

Muutos ei vaadi asiakkaalta toimenpiteitä

LähiTapiola ottaa yhteyttä kaikkiin asiakkaisiin, joita muutos koskee. Omavastuun korjaus toteutetaan ja korotettu osuus omavastuusta viivästyskorkoineen maksetaan takautuvasti tämän vuoden alkupuolella. Muutos ei vaadi asiakkailta toimenpiteitä.

Lapsivakuutuksesta koko elämän mittaiseen turvaan

Terveys ja hyvinvointi ovat tärkeitä painopisteitä, joissa LähiTapiola kehittää jatkuvasti palvelujaan vastaamaan ihmisten elämäntilanteita. Esimerkkejä ovat muun muassa valtakunnallinen TerveysHelppi-puhelinpalvelu ja vuosi sitten lanseerattu älyhenkivakuutus, joka kannustaa seuraamaan ja parantamaan omia elintapoja.

LähiTapiola haluaa muuttaa perinteisen vakuutusyhtiön roolin.

–Emme ole vain vahinkojen korvaaja vaan elämänturvayhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista turvaa elämälle ja hyvinvoinnille. Autamme ennakoimaan vahinkoja ja haluamme turvata asiakkaillemme nopean avun silloin, kun sitä tarvitaan, Kari Kujala sanoo.

LähiTapiola-ryhmä yhtenäistää tuotteitaan voidakseen tarjota asiakkailleen parempaa palvelua. Myös lasten sairauskuluvakuutuksia tullaan uudistamaan vakuutukseen, joka on tarvittaessa voimassa koko elämän.  Vakuutuksen voi ottaa jo ennen lapsen syntymää ja turva voi olla voimassa jopa 100-vuotiaaksi. Kun sama vakuutus jatkuu keskeytyksettä, ei sairauksien tuomista rajoituksista tule ongelmaa. Uusi vakuutus joustaa ja voi kattaa niin tapaturmat, sairastumiset kuin matkustamisenkin.

–Uudistus on vastaus asiakkaiden toiveisiin. Kiinnostus sairauskuluvakuutuksiin on kasvanut, mutta asiakkaat ovat kokeneet, että vakuutukset päättyvät liian varhaisella iällä. Tulemme ohjaamaan nykyisiä lapsivakuutuksia uudenlaisiin tuotteisiin, joissa omavastuu on nykyistä korkeampi, mutta muut ominaisuudet ovat aiempaa kattavammat. Teemme jatkuvasti tuotekehitystä ja työtä sen eteen, että sairauskuluvakuutukset pysyvät ajan tasalla ja kannattavina ja että liiketoiminnan jatkuvuus säilyy. Näin takaamme sen, että voimme tuotteillamme turvata perheiden elämää erilaisissa tilanteissa.

Lisätiedot:

Kari Kujala
johtaja, vakuutukset ja korvaukset, LähiTapiola-ryhmä
044 5396 653
etunimi.sukunimi@lahitapiola.fi

LähiTapiola-ryhmä on keskinäiseen yhtiömuotoon perustuva, asiakkaiden omistama yhtiöryhmä, joka palvelee henkilö-, maatila-, yrittäjä-, yritys- ja yhteisöasiakkaita. LähiTapiolan tuotteet ja palvelut kattavat vahinko-, henki- ja eläkevakuuttamisen sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut. Olemme myös yritysten riskienhallinnan ja henkilöstön työhyvinvoinnin ammattilainen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs