Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Kutsu Rakennusteollisuus RT:n suhdannekatsaukseen

Rakennusteollisuus RT

Kutsu Rakennusteollisuus RT:n suhdannekatsaukseen

Kutsu.
Julkaistu: 17.10.2013 klo 10:13
Julkaisija: Rakennusteollisuus RT

Kutsu median edustajille

Rakennusteollisuus RT:n syksyn suhdannekatsauksen julkistamistilaisuus järjestetään tiistaina 22.4.2013 kello 12.00 (Unioninkatu 14).

Alkaako rakentaminen elpyä talousnäkymien piristymisen myötä? Onko uusista asunnoista syntymässä ylitarjontaa ja miten asuntoaloitukset ovat kehittymässä? Toimitilarakentaminen on painunut edellisen finanssikriisin tasolle – joko pohja on saavutettu? Entä vieläkö infrarakentaminen vähenee?

Suhdannenäkymistä kertovat Rakennusteollisuus RT:n hallituksen puheenjohtaja, Ruduksen toimitusjohtaja Lauri Kivekäs sekä RT:n pääekonomisti Bo Salmén. Lisäksi paikalla ovat RT:n hallituksen varapuheenjohtaja, YIT:n varatoimitusjohtaja Tero Kiviniemi ja Nordic Waterproofingin (Lemminkäisen kattoliiketoiminnan jatkaja) toimitusjohtaja Jaakko Tuominen, joka on Rakennustuoteteollisuus RTT:n hallituksen puheenjohtaja ja RT:n hallituksen jäsen. RT:stä läsnä ovat myös Talonrakennusteollisuuden toimitusjohtaja Kim Kaskiaro ja johtaja Merja Vuoripuro. Heille kaikille voi esittää kysymyksiä tai sopia erillisestä haastattelusta tilaisuuden päätteeksi.

Tilaisuudessa on tarjolla kevyt lounas, ja tilaisuus kestää tunnin verran. Paikkana on Rakentajatalo, Unioninkatu 14, 7. kerroksen neuvottelutila, Helsinki.

Käytännönjärjestelyiden vuoksi pyydämme ilmoittautumaan ennalta viimeistään 21.4. Airi Baczynskille, airi.baczynski@rakennusteollisuus.fi.

Tervetuloa!

Rakennusteollisuus RT ry

Lisätietoja
Merja Vuoripuro, puh. 040 587 2642
johtaja, viestintä ja suhdanteet

Tiedote löytyy myös RT:n verkkosivuilta www.rakennusteollisuus.fi/ajankohtaista.

Rakennusteollisuus RT ry on rakennusalan yritysten elinkeinopoliittisten ja työmarkkina-asioiden edunvalvoja. RT-liittoyhteisöön kuuluvat keskusliitto ja viisi toimialaa: Talonrakennus, Rakennustuoteteollisuus, Infra, LVI-tekninen urakointi ja Pinta.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs