Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » KUTSU: PAMin Ann Selin ja Ruotsin kaupan ammattiliiton johtaja haastateltavissa paikallisesta sopimisesta

Palvelualojen ammattiliitto PAM ry

KUTSU: PAMin Ann Selin ja Ruotsin kaupan ammattiliiton johtaja haastateltavissa paikallisesta sopimisesta

Tiedote.
Julkaistu: 29.01.2016 klo 08:45
Julkaisija: Palvelualojen ammattiliitto PAM ry

Suomen hallitus haluaa helpottaa työehdoista sopimista työpaikoilla. Paikallisesta sopimisesta puhuttaessa mallia haetaan usein Ruotsista, jossa työpaikkatason sopiminen on yleisempää kuin Suomessa. Miten paikallinen sopiminen toimii Ruotsissa arjen tasolla? Entä millaisia ovat työntekijäpuolen kokemukset Ruotsin palkanmuodostusmallista, jossa vientiteollisuus asettaa palkkanormin?

Tervetuloa kuuntelemaan Ruotsin Handels-ammattiliiton puheenjohtajan Susanna Gideonssonin alustusta perjantaina 5.2. kello 8.00 hotelli Scandic Paasin aamiaistilaan (Paasivuorenkatu 5 b, Helsinki). Paikalla on myös PAMin puheenjohtaja Ann Selin. Gideonnson ja Selin ovat alustuksen jälkeen median haastateltavissa kello 9.30 asti. Tilaisuudessa on aamiaistarjoilu.

Handels eli Handelanställdas förbund edustaa Ruotsin kauppatyöntekijöitä, ja sillä on 154 000 jäsentä. Susanna Gideonsson aloitti Handelsin puheenjohtaja elokuussa 2014. Gideonsson on Helsingissä kaupan alan liittojen pohjoismaisen komitean kokouksessa 4.-5.2.

Ilmoittautumiset ja haastattelupyynnöt keskiviikkoon 3.2. mennessä annemari.anttila@pam.fi tai puh. 020 774 2047.

Lisätietoa:
Annemari Anttila, tiedottaja (PAM), 020 774 2047

Palvelualojen ammattiliitto PAM ry on yksityisillä palvelualoilla työskentelevien ammattiliitto. PAMiin kuuluu noin 230 000 jäsentä, joista naisia on 80 prosenttia. Suurin osa PAMin jäsenistä työskentelee vähittäiskaupassa, majoitus- ja ravitsemisalalla, kiinteistöpalveluissa tai vartiointialalla. www.pam.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs