Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Kutsu: Kasvun sydän -teoksen julkistustilaisuus 3.12.

Teknologiateollisuus ry

Kutsu: Kasvun sydän -teoksen julkistustilaisuus 3.12.

Kutsu.
Julkaistu: 29.11.2013 klo 13:30
Julkaisija: Teknologiateollisuus ry

 KUTSU MEDIALLE

Kasvun sydän -kirja julkistetaan tiistaina 3. joulukuuta klo 9.00. Aamukahvia on tarjolla klo 8.30 alkaen. Tilaisuus pidetään Ravintola Palacen Merikabinetissa, Eteläranta 10, Helsinki.

Kasvun sydän -kirja tarjoaa esimerkkejä siitä, miten yritys saadaan kasvamaan. Kirjaan on haastateltu kasvuyritysten toimitusjohtajia ja hallituksen puheenjohtajia mm. seuraavista yrityksistä Planmeca, 3 Step IT, EM Group, Rovio, Kemppi, Normet, Supercell, Oilon, Trulia, DealDash, Ledil, Blancco ja Gajatri Studios. Haastattelut avaavat asioita, jotka eivät näy vuosikertomuksissa. 

Kirjan teemat nousevat kirjoittajan Maria Sipilän kokemuksista Nokiassa, jossa hän työskenteli yhtiön voimakkaan kasvun vuosina 1997–2005. Sipilä on toiminut myös kasvuyritysten neuvonantajana sekä valmentajana Aalto Startup Saunassa.

Julkistamistilaisuuden paneelissa Ohjelmistoyrittäjien toimitusjohtaja Rasmus Roiha ja Etlatiedon toimitusjohtaja Petri Rouvinen keskustelevat kasvuyritysten merkityksestä ja välttämättömyydestä Suomen tulevaisuudelle.

Tutustu tarkemmin kirjaan Teknologiainfo Teknovan verkkosivulla.

Ilmoittautumiset viimeistään 2.3.2013 sähköpostitse kristiina.kaski@teknologiateollisuus.fi tai puhelimitse 040 749 0619.

Sydämellisesti tervetuloa!

Arvostelukappalepyynnöt: Kristiina Kaski, puh. 040 749 0619, kristiina.kaski@teknologiateollisuus.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs