Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Kutsu Cursorin uuden toimitusjohtajan esittelytilaisuuteen to 12.2. klo 10

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Kutsu Cursorin uuden toimitusjohtajan esittelytilaisuuteen to 12.2. klo 10

Kutsu.
Julkaistu: 11.02.2015 klo 09:51
Julkaisija: Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Hyvä median edustaja!

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu 1.6.2015 yhtiötä vuoden 2005 lopusta alkaen luotsanneen Hannu Karavirran siirtyessä eläkkeelle.

Cursorin uusi toimitusjohtaja esittäytyy torstaina 12.2.2015 klo 10.00 Cursorin toimitiloissa, os. Kyminlinnantie 6, Kotka, 3. kerros, järjestettävässä tilaisuudessa.

Paikalla ovat uusi toimitusjohtaja ja nykyinen toimitusjohtaja Hannu Karavirta sekä Cursorin hallituksen puheenjohtaja Pentti Leisti.

Tervetuloa!

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö vastaa Kotkan, Haminan, Miehikkälän, Pyhtään ja Virolahden kuntien yritysneuvonnasta ja toteuttaa seudun elinkeinokehittämishankkeita. Cursor palvelee Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle asettuvia yrityksiä liiketoiminnan perustamis- ja kehittämisasioissa. Toimipisteemme sijaitsevat Kotkassa Eagle-talossa E18-tien varrella ja Haminan keskustassa Raatihuoneentorilla. Cursorin omistavat seudun kunnat (Kotka, Hamina, Pyhtää, Virolahti ja Miehikkälä) yhdessä alueen teollisuusyritysten ja rahoituslaitosten kanssa.

www.cursor.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs