Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Kuopion Nuorkauppakamarin debattijoukkueelle mestaruus

Suomen Nuorkauppakamarit ry

Kuopion Nuorkauppakamarin debattijoukkueelle mestaruus

Tiedote.
Julkaistu: 19.10.2016 klo 08:19
Julkaisija: Suomen Nuorkauppakamarit ry

Kuopion Nuorkauppakamarin debattijoukkue voitti Nuorkauppakamareiden valtakunnallisen mestaruuden Hämeenlinnassa. Debattikilpailu järjestettiin Suomen Nuorkauppakamarin kansallisessa vaalikokouksessa viime viikonloppuna.

D-alueen voitto oli saavutettu jo aiemmin Oulua vastaan Iisalmessa, ja Hämeenlinnassa kisasivat jokaisen alueen voittajajoukkueet. Hämeenlinnan finaalissa toiseksi tuli Espoon Nuorkauppakamari ja kolmanneksi Porin joukkue. Debattijoukkueen jäsenet ovat kuopiolaiset Mari Hamara, Riina Särkilahti ja Elisa Kääriäinen. Särkilahti palkittiin myös vuoden 2016 parhaana debatoijana. Debatoijat kisasivat Hämeenlinnassa muun muassa aiheesta "Johtajalla pitää olla foliohattu".

Kuopion joukkue matkustaa ensi vuonna edustamaan Suomea Sveitsiin Nuorkauppakamareiden Eurooppakokoukseen, jossa kisataan Nuorkauppakamarin debatin Euroopan mestaruudesta. Mikäli Sveitsistäkin voitto saadaan, syksyllä on vuorossa MM-kisat Amsterdamissa.

Suomen Nuorkauppakamarissa on järjestetty debattikisoja jo vuodesta 1986 lähtien. Debatissa on oma säännöstönsä. Se on viihteellinen väittelytilaisuus, jossa testataan osuvan argumentoinnin lisäksi loogista päättelyä ja viestintätaitoja. Debatissa toinen joukkue vuorollaan puolustaa ja toinen vastustaa yhteistä teemaa sovitun ajan, jonka jälkeen tuomarit ilmoittavat käsityksensä siitä, kumman joukkueen esittämät todistelut olivat vakuuttavampia ja pätevämpiä. 


Lisätietoja:
Sanna-Riikka Hakio
koulutusjohtaja
puh. 044 788 6560
sanna-riikka.hakio@jci.fi
Suomen Nuorkauppakamarit ry

Kuvassa: Kuopion Nuorkauppakamarin debattijoukkue: Riina Särkilahti, Elisa Kääriäinen ja Mari Hamara.
Kuva: Jani Sormunen

Liitetiedostot

Suomen Nuorkauppakamarit on kansainvälinen alle 40-vuotiaiden jäsentensä kehittymis- ja johtamiskouluttautumisjärjestö sekä kontaktiverkosto. Kehitämme yhteiskuntaa ja johtajuutta paremman tulevaisuuden turvaamiseksi.

Suomen Nuorkauppakamarit ry on perustettu vuonna 1957. Varsinaisia jäseniä n. 2 500 ja yhdessä alumnien kanssa noin 5 000. Globaalisti JCI toimii 115 maassa, yli 200 000 jäsenen voimin. www.nuorkauppakamarit.fi 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs