Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Koodiviidakko kamppailee kansallisen mestarin asemasta European Business Awards 2012/13 -kilpailussa.

Koodiviidakko Oy

Koodiviidakko kamppailee kansallisen mestarin asemasta European Business Awards 2012/13 -kilpailussa.

Tiedote.
Julkaistu: 05.09.2012 klo 15:45
Julkaisija: Koodiviidakko Oy

European Business Awards 2012/13 -kilpailu on edennyt toiseen vaiheeseen, jossa aiemmin valituista kansallisista finalisteista valitaan kilpailua jatkavat kansalliset mestarit.

Yritysviestinnän ohjelmistopalvelujen suunnitteluun ja tuottamiseen erikoistunut Koodiviidakko Oy valittiin aiemmin tänä vuonna kansallisten finalistien joukkoon European Business Awards 2012/13 -kilpailussa. Kilpailussa nostetaan esiin hyvin menestyneiden eurooppalaisten yritysten innovaatioita, osaamista ja käytäntöjä. Koodiviidakko on ehdolla Customer Focus -kategoriassa, jossa menestyminen on edellyttänyt tuotteiden ja palvelujen asiakaskeskeisyyttä sekä korkeaa laatua.

"On mahtavaa, että panostuksemme asiakastyytyväisyyteen ja innovatiivisiin tuotteisiin noteerataan näin laajasti. Tämä osoittaa, että Suomesta voi hyvinkin kovalla työllä rakentaa kansainväliset mittarit täyttäviä palveluita yrityksille.", kertoo Koodiviidakko Oy:n toimitusjohtaja Samuli Tursas.

Kilpailu on edennyt nyt toiseen vaiheeseen, jossa aiemmin valituista kansallisista finalisteista valitaan kilpailua jatkavat kansalliset mestarit.

Tänä vuonna European Business Awards -kilpailun järjestäjät tuovat ensimmäistä kertaa kilpailuun mukaan uuden video-elementin sekä täysin uuden julkisen online-äänestyksen. Yritys, joka saa eniten ääniä julkisessa äänestyksessä, etenee automaattisesti seuraavaan vaiheeseen ja saa kansallisen mestarin tittelin. Julkisen äänestyksen lisäksi ammattilaisista koostuva tuomaristo myöntää kansallisen mestaruuden valitsemalleen määrälle Suomen edustajia. Kansalliset mestarit julkistetaan myöhemmin tänä vuonna, marraskuun 2012 aikana.

”Uusi prosessi antaa yrityksille entistä paremmat mahdollisuudet osallistaa tukijoitaan omasta maastaan sekä esitellä saavutuksiaan suuremmalle, Euroopan laajuiselle yleisölle. Videot esittelevät Euroopan menestyneimpiä yrityksiä – toivommekin näin ollen, että kaikki liike-elämästä kiinnostuneet tahot katsovat joko oman maansa tai muiden maiden videot ja äänestävät suosikkejaan”, kertoo European Business Awardsin toimitusjohtaja Adrian Tripp.

Julkinen äänestys alkaa 6. syyskuuta ja jatkuu noin 40 päivän ajan 17. lokakuuta 2012 saakka. Muiden Suomen finalistien tapaan Koodiviidakon video on nähtävissä European Business Awardsin nettisivuilla www.businessawardseurope.com 6. syyskuuta alkaen.

Lisätietoa Koodiviidakko Oy:stä http://www.viidakko.fi

Lisätietoja European Business Awardseista http://www.businessawardseurope.com

Lisätietoja:

Samuli Tursas,
toimitusjohtaja
samuli.tursas@viidakko.fi
p. 040 5135890

Liitetiedostot

Koodiviidakko Oy on oululainen digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän työkaluihin erikoistunut ohjelmistotalo. Koodiviidakon tuotteita käyttävät sadat yritykset Suomessa ja Pohjoismaissa, asiakkaina ovat muun muassa Tekes, Tieto Oyj, Aurinkomatkat sekä Jääkiekon SM-Liiga. Yritys on Deloitten Technology Fast listalla Suomen 11. nopeimmin kasvava teknologiayritys ja avainhenkilöidensä kokonaan omistama. Koodiviidakko työllistää yli 40 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2011 oli 2,54 M €.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs