Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Kokkolan Halpa-Halli Oy avasi uuden myymälän Torniossa

Kokkolan Halpa-Halli Oy

Kokkolan Halpa-Halli Oy avasi uuden myymälän Torniossa

Tiedote.
Julkaistu: 18.04.2012 klo 10:14
Julkaisija: Kokkolan Halpa-Halli Oy

Kokkolan Halpa-Halli Oy avasi keskiviikkona uuden myymälän Torniossa. Ketjulla on nyt 38 myymälää 37 paikkakunnalla. Samalla yhtiö vahvistaa asemiaan Meri-Lapin alueella. Halpa-Hallin myymälä sijaitsee Lakkapään rautakaupan kiinteistössä osoitteessa Varikonkatu 3.

- Halpa-Halli on toiminut Meri-Lapin alueella varsin pitkään, sillä Keminmaan myymälä on palvellut asiakkaita 15 vuotta. Olemme etsineet seudulta sopivaa paikkaa toiselle myymälälle, ja Tornio oli ollut meillä tarkastelussa jo jonkin aikaa, sanoo Kokkolan Halpa-Halli Oy:n toimitusjohtaja Janne Ylinen.

Lopullisesti hanke liikahti hänen mukaansa eteenpäin viime vuonna, ja paikaksi valikoitui Lakkapään kiinteistö.

- Myymälä sijaitsee hyvällä paikalla kaupallisella alueella, ja liikenteelliset ratkaisut ovat toimivat. Kaupallisesti Tornio on kiinnostava kaupunki, jonne tullaan asioimaan laajalta alueelta, Ylinen jatkaa.

Elintarvikkeita Halpa-Halli myy Keminmaan myymälässään. Tornion myymälä on käyttötavaramyymälä, jonka pinta-ala on yli 3 000 neliötä. Ylisen mukaan tilat tarjoavat hyvät puitteet tuotteiden esillepanolle ja sitä kautta asioimisen helppoudelle.

Halpa-Hallin käyttötavaravalikoimat sisältävät muun muassa laajan pukeutumisen kokonaisuuden, kodin sisustamisen, keittiön ja kattamisen sekä urheilun ja vapaa-ajan tuotteet, autotarvikkeet ja työkalut, konttori- ja koulutarvikkeet sekä kattavan kemikalio-osaston.

Edellisten lisäksi Halpa-Halli panostaa käyttötavarakaupassaan eri sesonkeihin ja niiden tuotteisiin, joista tällä hetkellä ovat ajankohtaisia erityisesti polkupyörät, skootterit sekä puutarhakokonaisuus grilleineen.

- Halpa-Halli on perinteisesti korostanut asiakaspalvelun tärkeyttä. Torniossa myös rajaliikenne on vilkasta, ja meillä on yhtiössä vuosikymmenien ajalta pitkät ja hyvät kokemukset Ruotsin puolelta saapuvista asiakkaista, Ylinen korostaa.

Lisätiedot:

Kokkolan Halpa-Halli Oy

Harri Isohanni, apulaisjohtaja

Puh. 020-718 2221

E-mail: harri.isohanni@halpa-halli.com

www.hhnet.fi

Kokkolan Halpa-Halli Oy on yksityinen perheyhtiö Pohjanmaalta. Yhtiö on toiminut alueellaan vuodesta 1969 alkaen. Halpa-Hallin periaatteena on myydä laadukkaat tuotteensa jatkuvasti yleistä hintatasoa edullisemmin. Ketjulla on 38 myymälää 37 paikkakunnalla. Kokkolan Halpa-Halli Oy työllistää noin 1400 henkilöä, joista lähes 300 työskentelee ketjun pääpaikalla Kokkolassa. Lisätietoa Halpa-Hallista löydät osoitteesta www.hhnet.fi


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs