Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Kasvu- ja kehittymishaluiset pk-yritykset luovat toivoa Suomen noususta

Suomen Toimitusjohtajakoulu Oy

Kasvu- ja kehittymishaluiset pk-yritykset luovat toivoa Suomen noususta

Tiedote.
Julkaistu: 16.01.2015 klo 15:15
Julkaisija: Suomen Toimitusjohtajakoulu Oy

Laman päivittelyn ja uusista yrityksistä uutisoinnin varjoon jää tosiasia, että Suomessa on erittäin merkittävä joukko kasvu- ja kehittymishaluisia toimivia pk-yrityksiä. Onnistuessaan näistä yrityksistä kehittyy todennäköisesti nopeammin merkittäviä työllistäjiä kuin juuri nyt syntyvistä uusista yrityksistä. Suomen Toimitusjohtajakoulu on pk-yritysten kasvun kumppani.

 

Reippaasti edenneen Medifys Oy:n yrittäjä ja toimitusjohtaja Malla Björn on jo 10 vuoden ajan hyödyntänyt aktiivisesti Tj-koulun palveluja yritystoiminnan eri vaiheissa. Myös muut yrityksen avainhenkilöt ovat olleet Tj-koulun valmennuksessa. Nyt vuorossa on paneutuminen johtajuuden ja esimiestyön kehittämiseen: ”On tärkeää lähteä säännöllisesti sorvin äärestä ja ottaa etäisyyttä omaan yritykseen. Tj-koulun valmennuksissa saan virkistäviä,  käytännössä hyödynnettäviä näkökulmia ja merkittäviä työkaluja yritystoiminnan ja johtamisen kehittämiseen. Keskustelemme valmennuspäivissä paljon eri alojen toimijoiden kesken, se on erittäin antoisaa.”

 

Ekovilla Oy:n myynti- ja markkinointipäällikkö Jussi Vikman hakee Tj-koulusta tukea yrityksen kasvustrategian toteuttamiseen.:”Olen työurallani osallistunut useisiin eri toimialojen koulutuksiin sekä järjestänyt niitä myös itse. Tj-koulu erottuu positiivisesti koulutus- ja valmennuspalveluita järjestävien yritysten joukossa, sillä sen järjestämät koulutukset ovat laadukkaita ja he hallitsevat hyvin tapahtumajärjestelyyn liittyvän prosessin. Lisäarvoa osallistujille tuottaa myös se, että Tj-koulu on usein löytänyt kolmannen osapuolen kumppaniksi, joka osallistuu valmennuksen kustannuksiin. Panostamme Ekovillassa jatkossa yhä enemmän henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja saamme Tj-koulusta hyvää tukea kasvustrategiamme toteuttamisessa.”

 

Lamapuhe ei ole säikäyttänyt pk-yritysten luottamusta tulevaan. Suomen Toimitusjohtajakoulu Oy valmentaa pk-yritysten vastuuhenkilöitä asettamaan tavoitteita sekä hiomaan ja viemään käytäntöön etenemisen strategiaansa. Tällä viikolla 60 Pohjois-Pohjanmaan pk-yrityksen vastuuhenkilöä tai yrittäjää aloitti Tj-koulun valmennuksen Oulussa. Tj-koulusta haetaan vauhtia ja tukea kasvun johtamiseen ja liiketoiminnan kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Viime vuoden aikana yhteensä 50 Pohjois-Pohjanmaan yritystä valitsi Tj-koulun tuekseen liiketoiminnan kansainvälistymisen etenemiselle. Keskimäärin 1,5 vuoden mittaisen prosessin aikana asiat ehtivät edetä suunnittelusta käytäntöön asti. Koulutus ei jää arjesta ja liiketoiminnasta irralliseksi retkeksi.

Suomen Toimitusjohtajakoulu Oy on toiminut 27 vuotta suomalaisten kehittymis- ja kasvuhakuisten pk-yritysten johdon ja avainhenkilöiden valmentajana ja asiantuntijakumppanina. Noin 300 pk-yrityksen vastuuhenkilöä aloittaa vuosittain liiketoiminnan ja johtamisen kehittämisen Tj-koulussa. Avoimiin valmennusprosesseihin sisältyy myös yrityskohtaista asiantuntija-apua. Tj-koulun asiantuntijat toteuttavat asiakkailleen myös yrityskohtaisesti räätälöityä valmennusta ja asiantuntijatyötä. Riippumattomien tutkimusten mukaan asiakkaat arvostavat ennen kaikkea Tj-koulun käytännönläheisyyttä ja yrityselämän tuntemusta. Tj-koulussa toteutuu aitoja yritysten kehittymisprosesseja.

 

Lisätietoja:
Sanna Leppänen, toimitusjohtaja,
Suomen Toimitusjohtajakoulu Oy
p. 040 8308 280
sanna.leppanen@tjkoulu.fi                               

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs