Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Kansainvälistyvä FilmMe Group avasi ruotsin- ja venäjänkieliset sivustonsa

FilmMe

Kansainvälistyvä FilmMe Group avasi ruotsin- ja venäjänkieliset sivustonsa

Tiedote.
Julkaistu: 19.02.2014 klo 10:16
Julkaisija: FilmMe

Automaattisen videokamerajärjestelmän kehittänyt suomalaisyhtiö FilmMe Group Oy avasi nettiportaalinsa ruotsin- ja venäjänkielisille asiakkailleen. Ennestään sivusto www.filmme.tv oli tarjolla englanniksi ja suomeksi.

FilmMe laajensi toimintaansa voimakkaasti vuoden 2013 aikana saaden edustuksen 12 maahan tärkeimpinä lähimarkkina-alueina Ruotsi ja viimeisimpänä mukaan tullut Venäjä. Venäjän liiketoimintaa johtamaan palkattiin Dmitry Murzin, jolla on vankka kokemus Venäjän markkinoista. Murzin toimi Venäjällä vuoteen 2004 saakka eri yrityksissä pääasiassa myyntijohtajana. FilmMe Groupiin hän siirtyi PKC Groupilta.

”Venäjän markkinat ovat suomalaisille vielä suurelta osin avaamatta. Toki jokainen uusi maa tarvitsee tuntemusta kulttuurista ja toimintatavoista, mutta Suomessa on nähty paljon hyviä esimerkkejä yrityksistä jotka ovat opiskelleet tavat, jalkautuneet maahan ja pärjänneet siellä. FilmMe:n kaltaiselle tuotteelle on valtava kysyntä. Pelkästään hevosbisneksessä on todella suuri potentiaali niin Pietarin kuin Moskovankin alueilla puhumattakaan muista urheilulajeista”, Murzin toteaa.

FilmMe tähyää myös Ruotsiin

FilmMe:n Ruotsin edustaja, huippuvalmentaja Ann-Louise Gustafsson on kartoittanut länsinaapurin markkinoita nyt vajaan vuoden verran. Ratsastus on sekä bisneksenä että harrastuksena erilainen kuin Suomessa, sillä harrastajien määrällä mitattuna ratsastus on Ruotsissa toisena heti jalkapallon jälkeen. Ruotsin mallissa ratsastushalleja, eli maneeseja kohdellaan pitkälti kuin jääkiekkohalleja Suomessa, eli niiden omistajina ovat kunnat. Tämä antaa Gustafssonin mukaan merkittävän kilpailuedun suomalaisyhtiölle; ”Ilman muuta sillä on vaikutusta päätöksentekoon onko maksajana seura, yritys vai kunta. Ruotsalaiset ovat tunnetusti olleet valmiita panostamaan uusiin teknologioihin, jos he näkevät siitä saadun hyödyn. Tässä tapauksessa uskon FilmMe:n pärjäävän maassa varsin hyvin”.

FilmMe julkaisee Göteborgin kansainvälisessä hevostapahtumassa, Gothenburg International Horse Showssa, pitkään odotetun lisäpalvelun, eli suoran lähetyksen mahdollisuuden nimeltä Coach Live. Coach Live mahdollistaa etävalmennuksen: valmentaja pystyy seuraamaan ja kommentoimaan ratsukon suoritusta jopa toiselta puolelta maailmaa FilmMe:n lähettämän suoran videokuvan avulla. Julkistustilaisuudessa on mukana mm. kansainvälinen hevosalan huippukonsultti Maucca Kärki.

FilmMe on FilmMe Group Oy:n kehittämä videokamerajärjestelmä, joka seuraa kohdettaan automaattisesti zoomaten. Kun käyttäjä saapuu alueelle, jonne on asennettu FilmMe:n videokamerajärjestelmä, tunnistaa videokamera käyttäjän tämän rannekkeesta.

Käyttäjä painaa rannekkeessaan olevaa nappia ja videokamera käynnistää kuvauksen seuraten kohdettaan zoomaten. Kun käyttäjä painaa samaista nappia uudestaan, loppuu kuvaus ja video latautuu automaattisesti tämän henkilökohtaiselle tilille osoitteeseen  www.filmme.tv.

FilmMe on palkittu kaikkien aikojen ennätyspisteillä kansainvälisessä Money Talks –sijoittajatapahtumassa Espoossa lokakuussa 2012. Lisäksi FilmMe valittiin Innovation Awardsien ehdokkaaksi maailman suurimmassa hevosalan tapahtumassa, Equitanassa, Saksassa maaliskuussa 2013 lähes tuhannen näytteilleasettajan joukosta.

Automaattisen videokamerajärjestelmän asennukset aloitettiin viime heinäkuussa ja nyt niitä on asennettu Suomen lisäksi Espanjaan, Englantiin ja Ruotsiin. Ratsastuksen ja tanssin lisäksi FilmMe:tä voi jatkossa käyttää missä tahansa lajissa, jossa halutaan videoida omaa suoritusta.

 

Vapaasti käytettävä kuvamateriaali: www.filmme.tv/press

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

 

Dmitry Murzin, Liiketoimintajohtaja - Venäjä

+358403505430

dmitry.murzin@filmme.tv

 

Ann-Louise Gustafsson, Myyntiagentti – Ruotsi, Norja

+46705679299

ann-louise.gustafsson@filmme.tv

 

Lauri Salovaara, Myynti- ja markkinointijohtaja

+358405268205

lauri.salovaara@filmme.tv

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs