Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Havas Helsinki synnytti mediatoimiston

Havas Worldwide Helsinki

Havas Helsinki synnytti mediatoimiston

Tiedote.
Julkaistu: 07.09.2015 klo 12:33
Julkaisija: Havas Worldwide Helsinki

Kansainväliseen Havas-ketjuun kuuluva Havas Helsinki kasvaa ja tuo yhteen markkinointiviestintä- ja mediatoimiston. Kyseessä on ainutlaatuinen markkinointiviestinnän yhdistelmä, jossa strateginen ja luova suunnittelu sekä innovatiivinen ja dataohjautuva mediasuunnittelu ja -ostaminen yhdistyvät saman katon alle.

“Nykymaailmassa mainos- ja mediatoimiston on toimittava saumattomasti yhteen. Sisältöä ei voi enää ajatella ilman kanavaa. Ei ole vallankumouksellista ajatella näin, mutta on yhä vallankumouksellista oikeasti toimia sen mukaisesti. Juuri tästä syytä haluamme tuoda Havas Worldwiden ja Havas Median saman brändin alle ja samaan fyysiseen lokaatioon”, kertoo Christian de La Villehuchet, Havas Worldwiden Euroopan toimitusjohtaja.

Havas-konsernilta uuden liiketoimintayksikön perustaminen on merkittävä panostus Suomen markkinaan ja laajemmin myös pohjoismaiseen yhteistyöhön. Havas osti vuonna 2014 Tukholmassa toimivan hybriditoimisto Bizkitin, jonka kautta Pohjoismaihin synnytettiin yhteistyökumppani yrityksille, jotka haluavat luovan ja tuloshakuisen kumppanin.

“Tämä on luonnollinen jatkumo Havas Helsingin tapaan tehdä markkinointiviestintää. Kyse on tasapuolisesta liitosta, joka syntyy olemassa olevaan toimintakulttuuriin. Pystymme jatkossa toteuttamaan markkinointiviestinnän prosessit täysin kokonaisvaltaisesti ja siten, että asiakas saa maksimaalisen hyödyn investoinnilleen, laadullisesti ja tuloksellisesti", kertoo Paul Earl, Havas Helsingin toimitusjohtaja.

Havas Median asiakkuusjohtajaksi ja liiketoimintaa kehittämään on nimitetty 3.8.2015 Aleksi Lehtonen. Lehtonen on aiemmin työskennellyt mm. Omnicom Media Groupiin kuuluvassa Ainoa Resolutionissa, Kärkimediassa ja mediatoimisto Vizeumissa.

 

Lisätiedot
Paul Earl, toimitusjohtaja, Havas Worldwide Helsinki, 0400 965 760, paul.earl(at)havasww.fi
Marko Vuorensola, luova johtaja, Havas Worldwide Helsinki, 050 322 2811, marko.vuorensola(at)havasww.fi
Aleksi Lehtonen, asiakkuusjohtaja, Havas Media, 050 440 0070, aleksi.lehtonen(at)havasww.fi

Havas Helsinki on markkinointiviestintä- ja mediatoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen integroituja markkinointiviestinnän ratkaisuja. Toimiston asiakkaita ovat mm. IBM, Outokumpu, Jumbo, VMP Group, Mondelez, Kuusakoski, Sanofi, Ilmarinen, A-klinikkasäätiö, Suomen Syöpäyhdistys, Electronic Arts ja Actavis. Havas Helsinki on osa kansainvälistä Havas-ryhmää, jonka Charles Louis Havas perusti vuonna 1835. Havas Groupin muodostavat Havas Creative Group ja Havas Media Group ja se on yksi maailman suurimmista markkinointiviestinnän ja media-alan ryhmittymistä. Havas toimii yli 100 maassa ja työllistää noin 16 000 henkeä.

www.havasww.fi

www.havas.com

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs