Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Hankintapäivä Kotkassa suuressa suosiossa

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Hankintapäivä Kotkassa suuressa suosiossa

Tiedote.
Julkaistu: 05.12.2014 klo 13:37
Julkaisija: Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Tiedote ja kutsu medialle

Kotkan kaupungin, Cursorin, Kymenlaakson Y4 -hankkeen ja Kotkan Yrittäjien yhteiseen hankintapäivään on ilmoittautunut lähes sata seudun yritystä. Toimialakirjo on laaja sisältäen paljon erilaisia tuotteita ja palveluja. Yhteistä yrityksille on halu tehdä kauppaa kaupungin, sen konserniyhtiöiden ja muiden julkisten toimijoiden, kuten seurakuntien ja oppilaitosten kanssa. Osallistumisaktiivisuus kertoo selvästi, että yritykset ovat kiinnostuneita julkisia hankintoja koskevista mahdollisuuksista.

Hankintapäivä pidetään perjantaina 12.12. klo 10 - 15 Kotkan Kotekolla, jossa on yli kaksi sataa esittelijää kertomassa hankinnoista päättäville yrityksensä tuotteista tai palveluista. Järjestäjien tavoitteena on, että päivän aikana Kotekolla vierailee oman aikataulunsa mukaan vähintään sata julkisista hankinnoista päättävää henkilöä ja saadaan aikaan vilkasta ja avointa vuoropuhelua tilaajien ja yritysten välillä. Tärkeää tapahtumassa on myös yritysten keskinäiseen verkostoituminen ja tutustuminen. Harvoin samassa tilaisuudessa on toimintojaan esitellyt näin moni alueen yritys.

Olipa kysymyksessä aivan pienet hankinnat kuten kynät, kumit ja pienimuotoiset kokouspalvelut tai laajemmat tuote- tai palvelukokonaisuudet, on tärkeää, että entistä selvästi suurempi osa julkisista hankinnoista jäisi oman alueen yritysten toimitettavaksi. Seurauksena saadaan enemmän työpaikkoja ja verotuloja. Samalla avoin kilpailu parantaa hankintojen laatua ja markkinoiden toimivuutta sekä edesauttaa kilpailukykyisen paikallisen tarjonnan syntymistä.

Hankintapäivä on osa Kymenlaakson kuntien, yrittäjien ja kehittämisyhtiöiden yhteistä Yrittäjyys Ylös Yhteiskunnassa Yhteistyöllä (Y4) -hanketta. Se on myös osa Kotkan kaupungin pitkäjänteistä pyrkimystä parantaa yrittäjyysilmapiiriä, lisätä vuoropuhelua yrittäjien kanssa ja kehittää hankintapolitiikkaa tiiviissä yhteistyössä yritysten kanssa.

Lisätietoja:

Teppo Sainio, projektipäällikkö, Cursor Oy/Y4 -hanke, puh. 0440 150 700

Terhi Lindholm, kehitysjohtaja, Kotkan kaupunki, puh. 040 670 8222

Tapahtuman järjestävät: Kotkan kaupunki, yrittäjäyhdistys ja Cursor/Kymenlaakson Y4 -hanke

Kotkan kaupunkikonsernin ja yrittäjien yhteinen hankintapäivä

Paikka: Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto, Koteko, Kymenlaaksonkatu 29, Kotka

Aika: perjantai 12.12.2014 klo 10.00 – 15.00

Tervetuloa Hankintapäivään!

Liitteenä tapahtuman ohjelma ja tiedote pdf-muodossa.

Liitetiedostot

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö vastaa Kotkan, Haminan, Miehikkälän, Pyhtään ja Virolahden kuntien yritysneuvonnasta ja toteuttaa seudun elinkeinokehittämishankkeita. Cursor palvelee Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle asettuvia yrityksiä liiketoiminnan perustamis- ja kehittämisasioissa. Toimipisteemme sijaitsevat Kotkassa Eagle-talossa E18-tien varrella ja Haminan keskustassa Raatihuoneentorilla. Cursorin omistavat seudun kunnat (Kotka, Hamina, Pyhtää, Virolahti ja Miehikkälä) yhdessä alueen teollisuusyritysten ja rahoituslaitosten kanssa.

www.cursor.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs