Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Gothia Financial Group osaksi arvato Financial Solutionsia

Arvato

Gothia Financial Group osaksi arvato Financial Solutionsia

Tiedote.
Julkaistu: 17.03.2014 klo 09:00
Julkaisija: Arvato

Gothia Financial Group, arvato finance ja arvato infoscore yhdistyvät rahoituspalveluja tarjoavaksi yritykseksi nimeltään arvato Financial Solutions. Yhdistymisen tavoitteena on vastata entistä paremmin ympäri maailmaa olevien asiakkaiden tarpeisiin. Erityisesti tästä hyötyvät asiakkaat, jotka toimivat yli kansallisten rajojen.

arvatolla on yli 6 000 rahoitusalan asiantuntijaa yli 45 toimipisteessä, ja erityisen vahva sen läsnäolo on Euroopassa, Amerikassa ja Aasiassa. Yhdistyminen antaa markkinoille selkeän viestin markkinoille asiantuntemuksen vahvistumisesta edelleen.

Viime vuonna Gothia Financial Group laajensi rahoituspalvelunsa Pohjois-Euroopan markkinoille ostamalla Gothia Financial Groupin, mikä oli virstanpylväs arvato Financial Solutionsin kasvustrategiassa.

Tästä lähtien arvato Financial Solutions mahdollistaa asiakkailleen turvallisen verkkokaupan maksutilivarmistuksen kaikkialla Euroopassa. Asiakkaita palvellaan kaikilla markkinoilla turvallisesti ja luotettavasti yhdestä lähteestä. Näin asiakkaat voivat hyödyntää rahoituspalveluita yli kansallisten rajojen, käyttää kansainvälistä verkostoa ja samaan aikaan saada etua paikallisesta asiantuntemuksesta. Näin asiakkaamme voivat turvallisesti laajentaa toimintaansa uusiin maihin tai tarjota entistä turvallisempia palveluita.

"Toimimme nyt maailmanlaajuisesti saman nimen alla. Minulle tämä on yksi virstanpylväs yhtiömme kehityksessä. Tällä hetkellä olemme Euroopan kolmanneksi suurin integroitujen rahoituspalvelujen tarjoaja ja aiomme jatkaa eteenpäin kasvustrategiamme mukaisesti. Näiden tekijöiden ja alan erinomaisen osaamisen avulla olemme vahva kilpailija asiakas- ja ratkaisukeskeisissä rahoituspalveluissa", arvato Financial Solutionsin toimitusjohtaja ja arvaton hallituksen jäsen Michael Weinreich kertoo.

"Liityimme täysin integroiduksi osaksi arvato Financial Solutionsia, joten seuraava luonnollinen askel on tarjota huipputuotettamme laajalle ja kansainväliselle asiakaskunnallemme", Pohjoismaiden, Espanjan ja Hollannin toimitusjohtaja Trond Kristian Andreassen toteaa.

Lisätietoja:
Trond Kristian Andreassen
toimitusjohtaja, arvato Financial Solutions | Pohjoismaat, Espanja ja Alankomaat
+47 22 8789
trondkristian.andreassen @ arvato.com

www.finance.arvato.com

arvato Financial Solutions on maailmanlaajuinen rahoituspalveluiden tarjoaja ja osa tytäryhtiö arvato AG:n Bertelsmann SE & Co KGaA:ta.

Yhtiöllä on noin 6000 työntekijää 21 maassa ja sillä on vahva asema Euroopassa, Amerikassa ja Aasiassa. Yhtiö tarjoaa joustavia, täyden palvelun ratkaisuja asiakkuuksien hallinnalle ja rahavirroille. arvato Financial Solutions on synonyymi ammatillisille ulkoistamispalveluille (Finance BPO) keskittyen asiakkaan kassavirtoihin jokaisessa elinkaaren vaiheessa - aina
riskien- ja velkojenhallinnasta myynnin saataviin ja velkojen perintään. Tarjoamme palveluita aina yrityksen perustamisesta saatavien perintään. Palveluihimme kuuluvat myös maksutapojen optimointi kansainvälisesti.

Yhtiöllä on noin 10 000 asiakasta, jotka ovat erikoistuneet pääasiassa vähittäis- / e-kauppaan, televiestintään, vakuutus-, pankki- ja terveydenhuoltoaloilla. Tämä tekee meistä Euroopan kolmanneksi suurimman integroitujen rahoituspalveluiden tarjoajan. Professionaaliset, luotettavat ja tehokkaat rahoituspalvelut löytyvät yhdestä paikasta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs