Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » GoExcellent utökar sin verksamhet i Jakobstad

GoExcellent

GoExcellent utökar sin verksamhet i Jakobstad

Pressmeddelande.
Publicerad: 21.03.2013 kl. 09:01
Utgivare: GoExcellent

GoExcellent, Nordens ledande Contact Center Service företag, utökar sin verksamhet i enheten i Jakobstad. Vi centraliserar vår så kallade Multi Skill funktion till Jakobstad. I första skedet inbringar denna förändring 15 nya arbetstillfällen till jakobstadsenheten.

Jakobstad är för oss en strategisk viktig ort på grund av tvåspråkigheten, berättar Country Manager Kimmo Piri. – Genom att flytta Multi Skill enheten, som betjänar flera av våra uppdragsgivare, kan vi ytterligare förstärka vår position i det svenskspråkiga Österbotten och förstärka vår konkurrenskraft genom flerspråkigheten. Vi har i Strengbergs gamla tobaksfabrik nyinredda lokaler och kan genom detta också minska våra lokalkostnader.

- Vi är mycket glada att GoExcellent har valt att expandera i Jakobstad. Den levande flerspråkigheten i Jakobstad erbjuder en god bas att betjäna kunder i hela Norden. Vi ser fram mot ett långsiktigt partnerskap som är givande för alla parter, säger Jakobstads stadsdirektör Mikael Jakobsson

Dessa förändringar föranleder inga uppsägningar av den personal som tidigare arbetade med Multiskill, eftersom vi kan erbjuda dem arbete inom våra andra kunduppdrag i Helsingfors. Uppdragen förs till Jakobstad stegvis i april och nyrekryteringarna påbörjas omedelbart. Totalt kommer vi att ha 40 personer anställda i Jakostad efter denna förändring, berättar Kimmo Piri.

Ytterligare uppgifter:

Kimmo Piri, Country Manager GoExcellent Finland +358 44 784 0146 kimmo.piri@goexcellent.com
Markku Tuominen, Head of Communications, GoExcellent Finland +358 44 784 0066 markku.tuominen@goexcellent.com

GoExcellent Group är specialiserat på att driva contact centers i Norden. Med ca 20 miljoner kundkontakter per år, en omsättning på 75 M€, verksamhet på 10 orter och 2 000 personer på lönelistan har GoExcellent blivit en av de största contact center specialisterna i Norden. Bland kunderna finns företag som Canal Digital, Fortum, PlusTV, RiksTV, Finnair-koncernen och TeliaSonera. Huvudkontoret ligger i Solna utanför Stockholm och vi har contact centers i bland annat Köpenhamn, Helsingfors, Oslo, Stockholm och sex andra orter i Finland och Sverige.
I Finland har GoExcellent över 500 anställda i Helsingfors, Jyvskyläoch Jakobstad.

Genom att ge våra medarbetare rätt kompetens, teknologi och processer blir våra kunder mer framgångsrika.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs