Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Etteplan expanerar i Kina

Etteplan Oyj

Etteplan expanerar i Kina

Pressmeddelande.
Publicerad: 05.11.2014 kl. 08:00
Utgivare: Etteplan Oyj

- Ett nytt kontor öppnas i Suzhou för att stödja fortsatt tillväxt.

Etteplan öppnar ett nytt kontor i Suzhou, Kina. Det nya kontoret är tänkt att erbjuda både lokala och västerländska kunder ingenjörs- och tekniska dokumentationstjänster. En av de första kunderna på kontoret i Suzhou är Philips Healthcare.

Etteplans affärsverksamhet i Kina, som startade 2004, är den snabbast växande inom Etteplan. Marknaden för ingenjörstjänster i Kina är i en expansiv fas och utgör stor potential för Etteplan. För närvarande sysselsätter Etteplan över 200 personer och har haft cirka 150 kunder genom sina kontor i Shanghai och Kunshan.

- Etteplan är det ledande nordiska företaget med ingenjörstjänster och teknisk dokumentation i Kina. Vår stadiga tillväxt och vår förmåga att attrahera även lokala kunder är ett gott bevis på att Etteplan har kapacitet att möta behoven hos både västerländska och asiatiska kunder, säger Riku Riikonen, Vice President/General Manager för Etteplan Kina.

För mer information, vänligen kontakta:

Riku Riikonen
VP, General Manager
Etteplan China
Tel. +86 13 862 605 299

Outi-Maria Liedes
SVP, Communications & Operational Development
Etteplan
Tel. +358 40 756 9620

 

Etteplan i korthet

Etteplan erbjuder ingenjörstjänster och teknikinformationslösningar till världens ledande företag inom tillverkningsindustrin. Våra tjänster är inriktade på att förbättra konkurrenskraften på våra kunders produkter och tekniska processer genom hela produktlivscykeln. Resultatet av Etteplans innovativa ingenjörskunnande syns i många industrilösningar och vardagsprodukter.

Etteplan omsatte 128,6 miljoner (EUR) 2013. Bolaget har cirka 1 800 medarbetare i Finland, Sverige, Nederländerna och Kina. Etteplans aktie är noterad på OMX Nordic Exchange under tickern ETT1V.

www.etteplan.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs